Şimdi Ara

SATILIK PORTATIF DVD OYNATICI ***50 TL***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Arkadaslar urun piranha markadir. S type modeli olarak gecmektedir. Portatif sarjli bir dvd oynaticidir.. usb girisi hafiza karti girisi herseyi vardir ve sorunshz calismaktadir. Dvd kismini kullanarak sarji 2.5 saat rahatlikla gitmektedir. Usbden bu sure dahada fazla olmaktadir. Yani bir sarj ile 1 filmi rahatlikla bitirebilirsiniz. Kutusu vardi bulursan yollarim ama butun aksesuarlari ve kumandasi eksiksizdir. Kozmetik olarak 10 uzerinden 9 alir. Temiz bir urundur.

Fiyat : 50 tldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataybas -- 26 Temmuz 2015; 12:20:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi formatları destekliyor ? Mkv vs izlenebiliyor mu ? Ayrıca .str uzantılı harici alt yazıları gösterebiliyor muyuz yoksa filme gömülümü olmak zorunda ? Askerde olduğum için bu tarz bir şeye ihtiyacım var.

• ozgurr34 O kullanıcısına yanıt
    merhabalar. alt yazı desteği mevcut. gömülü olmak zorunda degil. mkv filmleri de gecen hafta benimde aklıma takıldı ve usb bellege bir mkv uzantılı film attım ve sorunsuz oynattı. cd uzerinden oynatıyor mu denemedim ama oynatır tahminimce. kulaklık çıkışıda var kimseyi rahatsız etmeden izleyebilirsiniz. sormak istediginiz sorular varsa seve seve cevaplarım. saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataybas

merhabalar. alt yazı desteği mevcut. gömülü olmak zorunda degil. mkv filmleri de gecen hafta benimde aklıma takıldı ve usb bellege bir mkv uzantılı film attım ve sorunsuz oynattı. cd uzerinden oynatıyor mu denemedim ama oynatır tahminimce. kulaklık çıkışıda var kimseyi rahatsız etmeden izleyebilirsiniz. sormak istediginiz sorular varsa seve seve cevaplarım. saygılar...

Harici hdd taksak görüyor mu ? Deneme şansınız oldu mu ?

• ozgurr34 O kullanıcısına yanıt
    inanın harici hdd yi denemedim ama haftasonuna kadar vaktiniz var ise deneyebilirim. 16 gb bellek taktım gordu sorun yaratmadı ama elimde 1 tb hdd var onu denerim sizin için. ama dedigim gibi cihaz su anda yazlıkta oldugundan en erken cumartesi donus yapabilrim size...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataybas

inanın harici hdd yi denemedim ama haftasonuna kadar vaktiniz var ise deneyebilirim. 16 gb bellek taktım gordu sorun yaratmadı ama elimde 1 tb hdd var onu denerim sizin için. ama dedigim gibi cihaz su anda yazlıkta oldugundan en erken cumartesi donus yapabilrim size...

Cumartesi işi çok kötü oldu bi ürün daha var ondan gelecek habere göre sizden bugün bile kargolamanızı isteyebilirdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.