Ürün Normal Basit Baskı Folyo Değildir.. Kabartmalıdır ve Dış Mekan / Araç Kaplamada Kullanılan 1. Sınıf Kalitelidir.
127 x 20 cm Boyutlarında 20 TL 127 x 40 cm Boyutlarında 30 TL 127 x 60 cm Boyutlarında 40 TL 127 x 80 cm Boyutlarında 50 TL 127 x 100 cm Boyutlarında 60 TL
hocam fiyatlar azıcıkda olsa pahalı değil mi. daha uyguna bulunabilir diye dusunuyorum. alınan urunun kargosu da tutar. ilanınızı baltalamamak açısından size bir site gönderecem oradakı fıyatlarla karşılaştırınız. özelden pm atın bana.
takip
kalitesi vs ne bileyim.fiyatı çok uygun da tam emin olamadım ondan.. kasa için arayordum bende ..
quote:
Orijinalden alıntı: fbsrkc06
kalitesi vs ne bileyim.fiyatı çok uygun da tam emin olamadım ondan.. kasa için arayordum bende ..
resimle kaliteyi nasıl anlayacaksın :)
benim işim pleksi değil.. pleksiden para kazanma niyetinde de değilim.. işyerim karaköy perşembe pazarında bir çok arkadaşımız oraya gidemiyor ben çok cüzi bir kar oranı ile onlara yardımcı olmaya çalışıyorum..
hocam fiyatlar azıcıkda olsa pahalı değil mi. daha uyguna bulunabilir diye dusunuyorum. alınan urunun kargosu da tutar. ilanınızı baltalamamak açısından size bir site gönderecem oradakı fıyatlarla karşılaştırınız. özelden pm atın bana.
Evet Daha Uygun Olanlarıda Var.. Kalite Kalite Değişiyor.. Dilleyen Olursa Farklı Bir Kalitesini 50 x 50 15 TL ye Verebilirim..