Şimdi Ara

Satılık Playstation Super Slim 500 gb Beyaz Renk + 2 Orjinal kol + Gta5 ve fifa 14

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılık Playstation Super Slim 500 gb Beyaz Renk + 2 Orjinal kol + Gta5 ve fifa 14
    İyi akşamlar arkadaşlar, playstationumu tekel bayii işlettiigim ve bütün yaz yüzüne bile bakamadıgım için satıyorum. mart ayında aldım ve bir iki defa anca oynayabildim hiç oyun bitirilmemiştir cdroom hiç kullanılmadı gerçekten. Makine 500gb hafızalı super slim beyaz renktir.Yanında 2 tane içinden cıkan beyaz kablosuz kol ve kutusundan cıkan bütün aparatlar mevcuttur. Faturası ve kutusu vardır.

Makineyi 625 lira veriyorum. içinde Gta5 ve Fifa 14 yüklüdür. Silmediginiz taktirde istedginiz kadar oynayabilirsiniz..

Satılık Playstation Super Slim 500 gb Beyaz Renk + 2 Orjinal kol + Gta5 ve fifa 14

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 17 Ekim 2014 Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Kırılabilir versiyon mu acaba?
  • değil sanırım denemedim. ama bir şey takılıp kırılıormus
  • Makine satılmıştır arkadaşlar. İlginize teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.