Şimdi Ara

Satılık Playstation 4 Pro, 3 tane dualshock ve 3 oyun ile birlikte(7216b)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Satılık Playstation 4 Pro, 3 tane dualshock ve 3 oyun ile birlikte(7216b)

    Uzun süredir kullanmadığım ve oynamaya vakit bulamadıgım için konsolumu satmak istiyorum.

    Cihazı 2019 yılının mart ayında hepsiburada üzerinden Alb Bilişim dükkanından aldım. 7216b sürümüdür. ( Sürümün diğer sürümlerden farkını da bilmiyorum açıkçası bir arkadaşım bunu da belirtmemi söyledi)


    3 tane gamepadi ile birlikte satılıktır. Kırmızı olanın tetik (r2 ve l2) tuşlarının yayında sorun var 50 liraya yaptırabilirsiniz tamircide toplasan 5 kere kullanılmadı ama işte covid sürecinde tamirciye götürme fırsatım olamadı ne yazık ki. Kırmızı gamepad sanırım muadil ürün emin değilim eşime almıştım gittigidiyor'dan satın aldıgım dükkanın falan bilgileri vardır ararsak buluruz.


    Siyah gamepadlerin ikisi de dualshock v2 versiyon ve ikisi de orjinal. Bir tanesi konsolun yanında gelen diğeri ise daha sonra yine alb teknoloji sitesinden aldıgım ürün. Sorunları yok gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Ürünün kutusu var ama garajda olduğu için şu an fotoğrafını eklemedim. 


    Assassins creed oddsey, detroit become human ve witcher 3 dışında ne yazık ki oyunum yok onları da yanında vereceğim kutulu olarak. Hesabımda oyunlar var ama satmaya değmez o yüzden hesabımı vermeyeceğim alan arkadaş kendi psn hesabını kullanabilir.


    Daha düşük fiyatlara benzer ürünler oldugunun farkındayım ama ben cihazıma güveniyorum ve açıkçası satma aciliyetim yok. Konsol dükkanlarının elindeki saçma sapan deforme olmuş 3. 4. el konsollar gibi değil, aksine salonda tv ünitesinin üzerinde çok fazla kullanılmayan bir konsoldur. İçini açmadım hiç cihazın. Satılırsa satılır satılmazsa bekler lütfen bu konuda eleştiri yapacaklar bunu dikkate alsınlar.


    Son olarak kedimiz oldugundan cihazın üzerinde ufak çizik var bir iki tane bunu sorun edecekseniz hiç yazmayın lütfen. Herkese iyi günler


    Satılık Playstation 4 Pro, 3 tane dualshock ve 3 oyun ile birlikte(7216b)



    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 3500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.