Şimdi Ara

SATILIK || PlayStation 4 [Deneme amaçlı kullanılmış] + Sıfır Kol + GtaV + Pes15

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhabalar,

Yıllarca oyun amaçlı bilgisayar sistemi toplamış biri olarak geçen aylarda Ps4 aldım. PC'den sonra basit ve alışık olmadığım için de koldan oynamak zor geldiği için satıyorum.

Deneme amaçlı kullandım, toplam açık kalma süresi 10 saati geçmez hatta böyle bir sayaç tarzı uygulaması varsa oradan da gösterebilirim.

Kendi kolundaki jelatini dahi duruyor, tüm kutu içeriği, poşetleri vs tam. Sıfırı ile farkı yaklaşık 10 saat kullanılmasıdır.

Faturası mevcut, Sony Eurasia garantili, sıfır olarak (kutusu açılmamış) ekstra orjinal kolu mevcut.

Gta5 ve Pes 2015 oyunları mevcut, kutularındaki kitapçıklar vs tam.

İsteyene fotoğraflarını atabilirim, Denizli'deyim ve kargo imkanım da var. Sanalpazar gibi sitelerden komisyonu alıcıya ait olmak üzere ilan açabilirim.

SATILIK || PlayStation 4 [Deneme amaçlı kullanılmış] + Sıfır Kol + GtaV + Pes15

Fiyat olarak 1450 TL düşünüyorum. Alan arkadaşa 10400 mAh'lık bir Powerbank da hediye göndereceğim.

Teklifler ve diğer sorular için pm atabilirsiniz...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan_10 -- 15 Haziran 2015; 6:10:27 >

• Fiyat takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fİyatınız yüksek düşürünüz.
  • Fiyat takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1200 tl nakit teklif eden visor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teklif etin reis sen hayırdır :D
  • fiyat çok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.