Şimdi Ara

SATILIK PLAYSTATION 3 40GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Etiket #Playstation Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 adet playstation 3 40 gb - herhangi bir kırdırma vs gibi bir işlem yapılmadı, alındığı gibi orjinal

2 adet orjinal siax kol. (kutunun içinden 1 tane çıkmıştı, 1 tane de 100TL vererek sony shoptan almıştım, hiçbir sorunu yok az kullanılmış)

5 adet oyun (PES2009, GranTourismo 5, Ressistance: Fall of a Man, Fight Night 3 ve Fight Night 4)

kutusu ve aparatları mevcut, 2008 yılı mart yada nisan ayında D&R'dan almıştım, faturası mevcut, cihazın üzerinde çok minik kılcak bir kaç çizik olabilir, kesinlikle düşme darbe vs olmamıştır, itina ile TV ünitesinde saklanmaktadır. oyuna pek vakit ayıramadığım için satıyorum.

hepsi için istediğim fiyat 425TL. pazarlık pek düşünmüyorum. takas yoktur, yalnızca satılıktır.

istanbul içi kağıthane merkez elden teslim, isteyen arkadaş evime gelip test edip alabilir. şehirdışı alışverişte önce EFT ardından aynı gün kargoya veririm, güven sorunu olmaz.

herkese iyi forumlar
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palermo -- 23 Şubat 2011; 19:54:16 >

• P.m
  • pm ler cevaplandı, satışa devam
  • nx9020 nickli arkadaşımıza satılmıştır, iyi günlerde kullanması dileklerimle..
  • tarafımdan alınmıstır....İlgili,saygıdeger bir satıcı,hersey için tesekkur ederım.
  • Satılık playstation3 500 gb yanında 2 kol ayrıca call of thedutyghost/batlefield4/pes2014/farcry3/need for speed most Wanted/doom3/red alert/cal of duty black ops/black ops2 verilecektir makinam sapa sağlam playstatiomuö sağlam hiç kusuru yoktur oyunlar sadece kendi başına 1.000 tl piyasada ben toplamımda 1.200 tl istiyorum ilgilenen kişiler Msj atsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim yeni ilan açsana. olmuş bitmiş satış ilanını ne diye hortlatıyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık ps3 slim 40 gb + 2 oyun
    12 yıl önce açıldı
    Satılık/Takaslık Çipli Xbox 1
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.