Monitörün hiç bir sorunu yok daha 6 ay daha garantisi var kesinlikle sıfırdan farksız ve çiziği bulunmayan çok temiz bir monitör sorunsuz 1920*1440 çözünürlüğe kadar çıkmakta... Fiyat: 100YTLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILI SIFIR ASUS R9 280X DirectCU II TOP 3GB SATILIK CREATİVE MEGAWORKS 5.1 SES SİSTEMİ SATILIK AMD PHENOM II X6 1055T İŞLEMCİ SATILIK SIFIR ACER NOTEBOOK UYGUN FİYAT
Cidden sınıfındaki rakipsiz monitrdür P5, crt ihtiyacı olan varsa çekinmeden alsın... Özellikler fotograf işleme konusunda çok iyi bir monitördür, fiyatı da süper... 22'' lcd olmasa alırdım açıkcası... Koyacak yerim yok masada...
Arkadaşlar gerçekten ürün çok temiz düşünen arkadaşlar kaçırmasın... ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILI SIFIR ASUS R9 280X DirectCU II TOP 3GB SATILIK CREATİVE MEGAWORKS 5.1 SES SİSTEMİ SATILIK AMD PHENOM II X6 1055T İŞLEMCİ SATILIK SIFIR ACER NOTEBOOK UYGUN FİYAT
DOSTUM KARGO OLMASA İDİ ALIRDIM VALLA KARGO EN AZ 20 TUTAR GİBİME GELİYO AH NE VARDI ANKARADA OLSAN HAYIRLI SATIŞLAR..