Şimdi Ara

[SATILIK] Phanteks Enthoo Evolv ATX (GRİ) 525TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 [SATILIK] Phanteks Enthoo Evolv ATX (GRİ) 525TL

Yaklaşık 4 aylık olan kasamı satıyorum. İlk günkü gibidir hiçbir kozmetik sorunu yoktur, satmamın sebebi temperli cam versiyonuna geçecek olmam. Kasayı zaten bilen bilir. Hem şık hem işlevsel kısacası mükemmel bir kasadır. Ben kasayı nasıl açtıysam aynı şekilde köpüğüyle kutusuyla yollayacağım. Önce havale sonra kargo şeklinde satış yapılır, kargo alıcıya aittir.
    Hızlı alışveriş için GSM: 5349823727

İstediğim fiyat:525TL Fiyat sondur.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 525 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 8 Haziran 2019 Satıldığı Şehir : Antalya,Kumluca Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• https://www.amazon.de/dp/B00YQKYXEO/

"Ramazan" koduyla 10€ indirim alınca sıfırı sizinkiyle aynı fiyata geliyor (sizin kargoyuda ekleyince).
    Fiyatı revize edin isterseniz.
  • Yoizhik kullanıcısına yanıt
    680TL'ye geliyor ve 5-10 gün bekleme süresi biniyor. Ben 600TL'ye satıyorum ayrıca indirimli kargo şeklinde de yollayabilirim ve ertesi güne elinizde olur. İsteyen amazondan alabilir, gereksiz laflarla konuyu kirletip ilanımı baltalamaya çalışmayın.
  • lzerk L kullanıcısına yanıt
    İsteyen arkadaşlara 650TL'ye kargo benden olacak şekilde satşını gerçekleştirebilirim,
    İşlemleri hızlandırmak için GSM: 5349823727
  • lzerk L kullanıcısına yanıt

10€ "Ramazan" indirim koduyla birlikte 166€'ya geliyor, euro kuru 3,96. 166x3,96=657TL

2.el FORUM KURALLARI
    [2.4] 2.el forumunda satılık ilanları fiyat içermek zorundadır. Üyeler dilediği fiyatları istemekte özgürdür ancak bu fiyat mantıklı ve piyasa fiyatları çerçevesinde olmak zorundadır. Fiyatı anormal ürünler için arkadaşların ilanına yapılabilecek tek şey kibarca tekliftir, ürünün sıfırının linki verilip piyasa fiyatı örnek gösterilebilir. Fiyat ve icerik bilgisi olmadan baska sitelere yonlendirme yapmak yasaktir.

Varsa hoşunuza gitmeyen bir husus ilgili mesajları şikayet edebilirsiniz, forum kurallarına aykırıysa gerekli işlem yapılır zaten.

• Yoizhik kullanıcısına yanıt
    "Üyeler dilediği fiyatları istemekte özgürdür"
    Satın almayacaksanız fiyat isteme lüksünüz yok, ayrıca yukarıya yazdığım gibi 650TL'ye kargo benden şekilde yollayabilirim. Varsa 1 hafta beklemek isteyen daha pahalıya pek tabii amazondan alabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.