Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK PES 2012 PAL Satın Al 30 Ağustos 2012 17:49 1 1 SATILIK PES 2012 PAL ARKADAŞLAR XBOX ımı forum aracılığıyla satmış bulunmaktayım ve oyunlarımıda satıyorum. üç oyunda tarafımdan 0 olarak alınmıştır ilk kullanıcılarıyım hdd den oynatmıştır hepsi yepyenidir kutulu kitapçıklı(skyrimde haritada var) online kodlara gelirsek benim live uyelıgım vardı o yuzden kodları kullanmadım nasıl kullanıldıgınıda bılmıyorum :) tek tek satılacak olursa MW3=SATILDI SKYRIM=SATILDI PES 2012=40TL(kargo benden) ödeme şekline gelirsek istanbul içi elden olur istanbul dışına önce havale sonra kargo şeklinde olur.2 gün önce xbox sattım forumda referans gösterilir. Fiyat : 75 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] ACER Nitro 5 Intel Core i5-12500H 16GB 1TB SSD 4GB RTX3050Ti [SATILDI] Lian Li O11D Evo Siyah Riser Kablolu Dikey Ekran Kartı Tutucu Kiti [SATILDI] Lian Li O11 Dynamic EVO RGB BEYAZ [SATILDI] XPG ARGB 24Pin PSU Uzatma Kablosu
sağlık olsun :D ilan günceldir ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] ACER Nitro 5 Intel Core i5-12500H 16GB 1TB SSD 4GB RTX3050Ti [SATILDI] Lian Li O11D Evo Siyah Riser Kablolu Dikey Ekran Kartı Tutucu Kiti [SATILDI] Lian Li O11 Dynamic EVO RGB BEYAZ [SATILDI] XPG ARGB 24Pin PSU Uzatma Kablosu
upupupupupu ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] ACER Nitro 5 Intel Core i5-12500H 16GB 1TB SSD 4GB RTX3050Ti [SATILDI] Lian Li O11D Evo Siyah Riser Kablolu Dikey Ekran Kartı Tutucu Kiti [SATILDI] Lian Li O11 Dynamic EVO RGB BEYAZ [SATILDI] XPG ARGB 24Pin PSU Uzatma Kablosu