Agartha serverinda 80 lvl human warrior satılıktır.
26 gün DC PRE
FULL PUS , valkyrie patos
quest ms si +7
Dual old ROC, dual old PE, old WDN , OLD BOS
+7 ÇİTİN SET
Yan charı 80 lvl PRIEST ve 80 lvl ROGUE ( questleri alınmadı, cz çıkılmadı )
ayrıca sirius da 82 lvl human okcu ve 82 lvl priest var.
gezginknight#0388
0532 062 76 31 whatsapp
Fiyat : 6000 TL
silinebilir
arkadaşla medenice çözüp hallettik.
Herkese Merhabalar.
Oturduğum ve çevre bir kaç binada fiber olmamasına rağmen yaklaşık 3 gün önce böyle bir kağıt yapıştırılmış.

Bende hemen Turkcell sitesine girip başvuru yaptım dün. Bugün superonline tarafından aradılar. Oturduğum apartmanda fiber alt yapı henüz olmadığını, fakat proje kapsamında olduğunu belirttiler. Bina sakinlerinin %50 si isterse binaya fiber hat getirebileceklerini, aksi takdirde proje kapsamından çıkarılacağını söyledi.
Benim siz değerli forumdaşlara sormak istediğim:
1- Fiber hat çekilmesini isteyip imza atan dairelerin, illaki hat çekiminden sonra abone olmaları gerekir mi? Ona göre bilgilendirme yapacağım.
2- Diyelim ki çoğunluk kabul etti ve talep ettik. Binaya fiber alt yapı ve dolap takılırken tarafımıza herhangi bir ücretlendirme vs yapılır mı ?
silinebilir
silinebilir
Orjinal Djarum Black satan yer
Merhaba arkadaşlar. Özellikle İstanbul içinde Djarum Black satan bildiğiniz bir yer var mıdır acaba? Resmen krizim tuttu. Googlede aradım fakat pek bulamadım.
Steamko Cypher GB Satılır.
Meslek: Polis
| AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI | ADATA XPG Lancer Blade RGB 32GB 6000 MHZ | ADATA XPG MARS 980 BLADE | ASUS AMD Radeon 9070 XT PRIME OC Edition | Xiaomi G PRO 27U | Cougar FV150 RGB | LIAN LI SX 1000P | DeepCool LM 360 | Razer DeathAdder V3 HyperSpeed | Razer Cynosa V2 | Razer Blackshark V2 X | CREATIVE Sound Blaster Z SE | |
| AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI | ADATA XPG Lancer Blade RGB 32GB 6000 MHZ | ADATA XPG MARS 980 BLADE | ASUS AMD Radeon 9070 XT PRIME OC Edition | Xiaomi G PRO 27U | Cougar FV150 RGB | LIAN LI SX 1000P | DeepCool LM 360 | Razer DeathAdder V3 HyperSpeed | Razer Cynosa V2 | Razer Blackshark V2 X | CREATIVE Sound Blaster Z SE | |
| şişman kadın yoktur xbox kinect vardır |
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 311
İkinci El Bölümü Mesajları: 178
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 308)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 87 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0