Şimdi Ara

SATILIK /// PEGASUS ADSL 2/2+ ROUTER 4 PORTLU KABLOLU MODEM /// 20 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ürünün ilk sahibi benim.. aldığımdan bu yana adaptör sorunu hariç hiçbir sıkıntı çekmeden kullandım.. adaptör sorununa gelecek olursam, adaptörü birgün kendi kendine çalışmamaya başladı bende başka bir adaptör ve uygun uç buldum ve taktım. adaptörü de gayet ve aşırı sağlam bir şekilde banlatım, patexledim adaptörü.. sittin sene birşey olmaz artık.. zaten adaptör sorunu 1 sene önce olmuştu.. şuan modem faal olarak çalışıyor.. arka adaptör girişi bazen iletimsizlik yapabiliyor ama, sadece adaptör ucunu oynatınca düzeliyor.. siz isterseniz yeni adaptör de alabilirsiniz.. böylece iletimsizlik sorununu da gidermiş olursunuz ama bence gereksiz.. modemimin 4 PORTU bulunmaktadır. satış sebebim evde 2 laptop oldu, wireless özellikli modem ihtiyacı doğdu ve az önce bir tane wirelessli modem aldım.. yoksa daha kullanacaktım..

ürünüm, tüm internet sağlayıcıları(ttnet, smile, biri, vs vs...) ile uyumludur..

satış içeriği:
    1--- pegasus 4 portlu adsl 2/2+ kablolu modem
    2--- adaptör
    3--- kurulum klavuzu kitapçığı

satış fiyatım: 20 lira(isteyen forumdaşa, gittigidiyor satışı da açabilirim.)

istenilen kargoyla gönderebilirim.. ptt ile gönderim isteyenler, kargo ücretini de vermelidirler.. zira ptt'de gönderen ücret ödüyor. ayrıca İstanbul(Eylül ayı içinde) ve Lüleburgaz'dan elden teslim edebilirim.

iletişim: donanımhaber üzerinden PM(Özel mesaj) yoluyla.

not 1: fotoğraflarını akşama eklemeye çalışacağım ama sıradan bir modem zaten.. referans vs isteyen profilimdeki referanslara baksın, isterse sorsun. daima ne diyorsam odur.. dürüstlük önce gelir..

not 2: modemi almak isteyen forumdaşa modemin kurulumunu yapıp gönderebilirim. böylece aldığında direk modemi fişe takar ve kullanmaya başlar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 24 Ağustos 2011; 23:41:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.