Şimdi Ara

Satılık P990i Uygun Fiyat (Takaslı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hiçbir sorunu yoktur,Temiz ve sorunsuzdur.Elimde Faturası olmadığı için garantiden sözedemiyorum...
    Yanında 2 adet şarj aleti+masaüstü standı+data kablosu+kullanma klavuzları+tornavidası+yedek vidaları+kapağı+kalemi verilecektir...

Özelliklerini sayarsak
    Wi-Fi (Kablosuz internet),2 mp Kamera,Dokunmatik ekran(çok geniş,çok güzel görüntü) ister tırnak ister kalem ile kullanım,Radyo,Symbian(Proğram kurarak özellikleri geliştirme),Işık...... daha sayılacak çok özelliği var....
    Kullanımı diğer Wi-Fi li tellere oranla oldukça rahat...Genel p990i sorunu olan yanlardaki silinmeler az bi bölgede var(çok fazla farkedilmiyor)
    Sony nin en özellikli ve en güzel telefonu denilebilir...
    Neden sattığımı sorarsanız malum ÖSS....:D

Güzel ve kibar bi telefonla takas olabilir...Tercihim Nokia markalarıdır.Sony den k790 veya kibar ve özellikli teller olabilir...
    Hesaplı N95 6300 N82 öncellikli tercihimdir.Diğer Nokia ve S.E markalarıda değerlendirilir...

Email atın konuşalım....
    oguzhan007@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aloned -- 14 Eylül 2008; 14:42:40 >

• 1 gb hafıza kartı hediyemdir...

istediğiniz şekilde güvenle alışveriş yapılır
  • takas larsan .. p910i +^150 lira verebılırm
  • hocam daha kibar bi telefon arıyorum...temiz k790 veya nokia modelleri gibi...
  • Hocam fiyat yenilendi.

iletişim:oguzhan007@gmail.com
  • pm atıyorum gitmiyor......

k750i ile takas düşünürmüsün.....

data kablosu
    şarj aleti
    kulaklık
    512-64 memory stick var...
  • kusura bakmayın arkadaşlar yazmayı unutmusum
    Pm gelmiyor nedenini bende bilmiyorum.
    oguzhan007@gmail.com
    bu adresten email leşelim.

Arkadaşlar elimde k750i var.K750i lerle takas olmaz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aloned -- 22 Ağustos 2008; 21:09:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANKARA ALINIK PS2 NAKİT UYGUN
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: aloned

kusura bakmayın arkadaşlar yazmayı unutmusum
    Pm gelmiyor nedenini bende bilmiyorum.
    oguzhan007@gmail.com
    bu adresten email leşelim.

Arkadaşlar elimde k750i var.K750i lerle takas olmaz....

nedeni profil ayarlarında, kişisel msj almak istemiyoru işaretlemişsin onları düzelt sorun hallolur

ayrıca telefonun garantisi faturası var mı ? durum nedir ?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_25710432/mpage_1/key_//tm.htm#25710432
    slm kardeş yukardaki linkdeki telefon ve biarz nakit nedersin
  • Elimde siyah nokia 6300 var. yakın 2aylık. takas düşünür müsün?
  • Arkadaşların hepsine PM yollanmıştır............
    Tam gazla devammmmmm

Faturası olmadığından garantiden sözedemiyorum.....
    teknosadan alınmış ,orjinal ime dir ve imesi sağlamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aloned -- 24 Ağustos 2008; 0:48:54 >
  • kardeş benim lg nin özelliklerini sormuşsun asan pm gitmiyor buaray yazıyorum okursunbenim msn ve cebim var imkazmda ekersen konuşuruz ok
    Özellikler

GARANTİ SÜRESİ 2 YIL GARANTİLİ LG Türkiye Yetkili Servisleri Tarafından 2 Yıl Garantilidir. ŞENGÜLLER, LG Resmi Distribütörlerindendir.
    GENEL Şebeke GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
    Duyurulma 2006 / Mart
    Çıkış tarihi Satılıyor
    ÖLÇÜLER Boyutlar 95 x 48 x 15.2 mm
    Ağırlık 83 g
    EKRAN Tip TFT, 256K renk
    Ekran boyutu 176 x 220 piksel, 31 x 39 mm
    - Parmak sensörü (dokunmatik yüzey), ara tuş ışıkları
    - Yüklenebilir duvar kağıdı
    ZİL TİPİ Tip Polifonik (64 kanal), MP3, AAC
    Uyarlama Yüklenebilir
    Titreşim Var
    HAFIZA Telefon Defteri 1000 girişli
    Arama kaydı 40 aranan, 40 alınan çağrı, 40 cevapsız arama
    Kart slotu Yok
    - 128 MB dahili hafıza
    DATA / VERİ GPRS Sınıf 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
    HSCSD Yok
    EDGE Yok
    3G Yok
    WLAN Yok
    BLUETOOTH Var, v1.2
    KIZILÖTESİ Yok
    USB Var
    ÖZELLİKLER İşletim Sistemi Standart
    Mesajlaşma SMS, EMS, MMS, Email
    Tarayıcı WAP 2.0 / xHTML
    Oyunlar Var, Yüklenebilir
    Renk Siyah, Beyaz, Pembe, şarap
    Kamera 1.3 MP, 1280 x 960 piksel, video(QCIF), flaş
    - Java MIDP 2.0
    - MP3/AAC/MPEG4 çalar
    - T9
    - Ajanda
    BATARYA Tip Standart batarya, Li-Ion 800 mAh
    Bekleme süresi en fazla 200 saat
    Konuşma süresi en fazla 6 saat

Ürün hakkında

Ödül Kazandıran Dizayn
    Eşsiz, Anlaşılır, Mükemmel � işte Chocolate�ın mükemmel görünümü ve size yaşatacağı konfor hissinden sonra, aklınıza kazınacak kelimelerden sadece birkaçı. Chocolate�ın gizli ekranı ve ısıya duyarlı dokunmatik tuşlarının altındaki kırmızı ılık ışığı, size tam olarak nereye dokunmanız gerektiğini gösteriyor. Kayar kapağı açıldığında ise sizi daha fazlası bekliyor: Gizli bir tuş takımı ve 1.3 Megapiksel, flaşlı bir kamera! Sıradışı tasarımıyla Chocolate, 2006 IF Design Ödülü�nü kazanarak Almanya�da tüm gözleri üzerine çekti.

Gizli, ısıya duyarlı dokunmatik tuşlar
    Chocolate�ın eşsiz, ısıya duyarlı dokunmatik tuşları aktif olduğunda ılık kırmızı bir ışıkla sizi karşılıyor. Isıya duyarlılık, Chocolate�ı cebinizde veya çantanızda taşırken, eşyaların temasının problem çıkarmayacağını garanti ediyor. .

* Menüleri tuş takımınız kapalıyken de gezebilmenin kolaylığını yaşayın. .
    Kullanımda değilken ortadan kaybolan dokunmatik tuş takımı; Chocolate�ın sade ve şık görünmesinde baş rolü oynar.

1.3 Megapiksel flaşlı kamera
    Chocolate, kayar kapağını açtığınızda ortaya çıkan 1.3 megapiksel kamerasıyla kullanışlı bir moda aksuarı olarak karşınıza çıkıyor!

*1280x960 boyutunda etkileyici resimler çekin!

*Flaş

*4X Dijital Zoom

*9 resim art arda çekebilme özelliği

* MMS sayesinde aileniz ve arkadaşlarınızla resimli mesaj alışverişi yapın! (Uyumlu bir telefonla yapılması gerekmektedir.)

*Chocolate�ın fotoğraf albümüne veya video galerisine resim ve videolarınızı depolayın!

Bluetooth ile kablosuz bağlantı
    Bluetooth teknolojisi, uyumlu cihazlarla kablosuz olarak iletişim halinde olmanıza izin verir. Bluetooth kulaklığı ile ellerinizi meşgul etmeden konuşabilir, veya Bluetooth uyumlu başka bir cihaz ile kablosuz bir şekilde veri alış verişi yapabilirsiniz.

Taşınabilir depolama aygıtı
    Chocolate�ı USB kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın ve Chocolate�ı bir USB depolama aygıtı olarak kullanmaya başlayın. Bilgisayarınızdaki müzik, video vs. dosyaları telefonunuza sürükleyip bırakın, ve gittiğiniz heryere taşıyın. Chocolate 128Mb dahili hafızaya sahiptir ve bilgisayara bağlanmak için herhangi bir yazılıma ihtiyaç duymaz. Sadece takın ve çalıştırın!

Entegre Java teknolojisi
    Java teknolojisi, desteklenen en güncel oyunları oynamanıza ve cep telefonu uygulamalarını rahatlıkla kullanabilmenize izin verir.

MMS
    Chocolate ile hareket halindeyken de MMS gönderebilir ve alabilirsiniz.

Üç Bant
    Chocolate Tri Band özelliğini destekler. Bu sayede; yurt dışı seyahatlaerinizde telefonunuzu yanınızda götürebilirsiniz. Chocolate�ı Avrupa�nın büyük bir bölümünde ve ABD�de rahatlıkla kullanabilirsiniz(Bu özellik hat operatörüne bağlı olarak değişebilir).

Müzik ve Video
    Sizin için hazırlanmış MP3/Kamera butonuna sadece dokunun ve Chocolate müzikçalar moduna geçsin. Parçalarınızı dokunmatik tuşlar ile veya Chocolate�ın kumanda paneliyle kontrol altında tutun!

*Müzikçalar; MP3, AAC, AAC+, AAC++ ve WMA dosya formatlarını destekler.

*MP3 dosyalarını zil sesi olarak atayın. Chocolate aynı zamanda Polifonik zil seslerini de destekler.

*Chocolate, video kaydetme ve oynatma özelliğine sahiptir. Dilediğiniz yer ve zamanda 3GP formatında videolar kaydedebilir ve izleyebilirsiniz.

*Sizin kontrolünüzdeki çeşitli efektler, her zaman mükemmel videolar çekmenize yardımcı olur.

• keşke e mail atsandın kardeş
    camera çok düşük
    fiyatta gelmez bize.Kusura bakma dostum....
  • kardeş nakite ihtiyacım var senin telefon pahalı bide teklifin için saol yinede
  • öneli değil kardeş

konu günceldir....
  • pm attım geLmiyor size..

n91 4gb iLe Takas Düşünürmüsünüz ?
  • pm ile cevaplandı....
  • pmn çalışmıo.. bende mail attımm
  • Pm gelmiyor kardeş ne yaptıysam acamadım

E-mail cevaplandı.....
  • Takas Yapalım Ürünü ne zaman aldın acaba?

http://forum.donanimhaber.com/m_23073963/tm.htm
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.