Şimdi Ara

Satılık Özel Seri ve Normal Ps3 Oyunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Orjinal Oyun #PS3
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık Özel Seri ve Normal Ps3 Oyunları
    Merhabalar Hiç kullanılmamış jelatinleri dahi üstünde PS3 için elimde 11 oyun bulunmakta.
    Bu oyunların 3 adeti özel ve God Of War ascension' kutusunun içinde The Last Of Us Beta bulunmakta.

Özel Oyunlar =

Mortal combat Komplete Edition (Kratoslu olan edition) 45TL

God Of War Collection (2 oyun ve her ikiside collector edition God Of War 2 ve 1) 40TL

God Of War Ascension Bonus Gamer Edition (Bonus Game The Last Of Us Beta) 50TL

Diger Oyunlar

God Of War 3 40TL

Tekken 6 45TL

Medal Of Honor Airbone 40TL

Need For Speed Undercover 40TL

Uncharted 2 Among Thieves 40TL

Robert Ludlum's The Bourne Conspıracy 40TL

Uncharted Drakes Schıcksal 40TL

Resident Evil 5 40TL

Fiyatlar için Pm atabilirsiniz pazarlık sünnettir kargoda yardımcı olabilirim alacak arkadaşlara. Devamı gelecektir

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     Satılık Özel Seri ve Normal  Ps3 Oyunları
    Fiyat : 400 TL Miktar : 11 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Donanimhaber.com Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam God Of War Ascension daki Last Of Us DEMO. Full oyun değil. Ayrıca oyunların fiyatı çok fazla olmuş ve Mortal Kombat dışında diğer oyunlar özel versiyon veya edition değil.
  • harikaerif H kullanıcısına yanıt
    Oyunlar sıfır hocam açılmadı bile geldiği gibi satıyorum 2 şer 2 şer geldiği için 2. ellerde var elimde onların fiyatı farklı tabiki şuan teknosadan almaya kalkın sıfır ps3 oyunları arasında 30 40 lira oynuyor ben sıfır jelatinli ürünü neredeyse 2. el fiyatına satıyorum

• Siz kendi capinizda ozel seri yapmisiniz, last of us'u bulmak cok zor demissiniz evet demosu artik psn de yok,40 tl y 2. Elini satan var,bence ilani ozel seri vs sacmaligini silin,formu arastirin ona gore bir goiyat belirleyin,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR.U -- 21 Kasım 2014; 3:15:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kymophobia kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam fiyat fazla olabilir 15 liradanmı satalım oyunları ? Ben kadıköyü bilemem mersinliyim bizim bu tarafta 2. eller bu fiyatta

• ONUR.U kullanıcısına yanıt
    TLOU yu bulmak çok zor demedim GOW ascension ile bulmak zor dedim sadece. Forumda madem daha ucuzunu buluyorsunuz oradan alın öyleyse.

• hocam arkadaşların da dediği gibi fiyatlarda revize şart daha 3 gün önce sıfır god of var collection u kargo dahil 30 tl ye aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kymophobia kullanıcısına yanıt
    Size bişe sormak istiyorum o halde GOW ascension'un 0 şuan 50 liramı ? veya GOW 3'ün sıfırı 45 liramı ? zaten forumda piyasaya dahil birşey yok bari siz tamamen öldürmeyin ben ne GOW 3 nede GOW ascension u 30-35 liradan veremem yazık sonuçta

• TryToHard kullanıcısına yanıt
    kardeş kimse sana kötü birşey demek istemiyor ama arkadaşın dediği gibi burası internet ve forum o zaman sen bunu mersine özel başlıklar ya da sitelerde açmalısın ki rahat satabilesin fiyatlar da tam dediğin gibi şu anda piyasada istersen şu linklere bir göz gezdir.
    God of war 3 http://www.sanalpazar.com/God-Of-War-3-Ps3-Oyunu-Hemen-Kargo-Kampanya__isp34266018
    god of war collection http://www.sanalpazar.com/God-Of-War-Collection-Ps3-Oyun__isp27726523
    bunlar pek araştırmadan 2 dk içinde bulduklarım foruma hiç bakmadım bile.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.