Şimdi Ara

Satılık Oyun-Eğlence Notebooku

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI EX600 NOTEBOOKumu satıyorum.Faturalı,1,5 yıl garantısı devam ediyor.Bir çizik dahi yok üzerinde...Ekran,Klavye,DVD hepsi sıfır kadar kusursuzdur.İlk elden satıyorum,benden başka kimse kullanmadı.Masaüstü bilgisayarımda olduğu için çok fazla kullanılmadı.Isınma problemi yoktur.Ben ilk defa MSI kullandım ama hiç bir kusur göremedim.Tek eksiği HDMI cıkısının olmaması
    EX600 MSI ın eglence serisidir.Bu nedenle ses,görüntü,oyun konusunda doyurucudur.
    256MB NVidia Geforce 8400M G Ekran Kartı
    3GB Ram
    Core2Duo T5250 1.5 İşlemci
    1.3 MP Kamera,5.1 Ses Desteği,Bluetooth,4 USB,SD Kart Yuvası,Multi DVD/Writer,Numerik Bölümü de olan Klavye,TV kartı girişi vs...vs
    Taşıma çantası

Fiyat 1000 TL

Yanında Logitech V220 Kablosuz Mouse isterseniz +30
    Logitech LX300 Kablosuz Klavye-Mouse Seti isterseniz +50
    Logitech Quickcam Notebook Deluxe Web Cam isterseniz +50 (PC nin güzel bir kamerası var ama çok daha iyi görüntü isterseniz Logitech derim)
    Aver Card Bus TV Kartı isterseniz +40

0552 509 23 02
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valet-d-coeur -- 9 Mart 2009; 23:24:44 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bununla oyun oynandigina emin misin acaba arkadasim?
  • GTA 4 den bahsediyorsan onu masaustu bılgısayarlar bıle verımlı calıstıramıyor kardesım.Crysis i de full oynayamazsın ama ben bu pc de Splinter Cell Double Agent,Test Drive Unlimited,Generals gibi çoksevdiğim oyunları rahatlıkla oynayabiliyorum.Bahsettiğimiz bir laptop unutmayalım ve de oyun konusunda cok ii deneyım sunan laptopların fıyatlarının 5000TL civarı olduğunu unutmayalım...Ben alacaklısına yazdım arkadasım,fıyat da gayet uygun su gunku dolar kurunda....Internetten arastırabılır herkes...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun dışı laptop tavsiyesi..
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.