Şimdi Ara

SATILIK OYUN BİLGİSAYARI 2 GÜN ÖNCE TOPLANDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir hevesle aldığım için oyun bilgisayarımı satıyorum ilgilenen arkadaşlar ulaşabilirler 16.07.2017 Tarihinden vatan bilgisayardan toplanmıştır

İyi forumlar...SATILIK OYUN BİLGİSAYARI 2 GÜN ÖNCE TOPLANDI

wd 3.5 1 TB CAVİAR BLUE SATA 3.0 7.200 FPM 64 MB CACHE HARDDİSK WD10EZEX

ZALMAN MS800 MİAT ATX SİYAH KASA

XİGMA TEK X CALİPRE SERİSİ 600 W GÜÇ KAYNAĞI XCP - A 600

VİEWSONİC 244 İNC 144 HZ PROFESYONEL GAMİNG MONİTÖR XG2401

SANDDİSK 240 GB PLS SATA 3.0 SSD OKUMA 330MB YAZMA 440 MB )

AMD RYZEN 7 1700 SERİES SOKET AM4 + WRAİTH SOĞUTUCU 3.0 GHZ 3.7 GHZ 20 MB 65W İŞLEMCİ

MSİ GEFORCE GTX 1060 ARMOR 6GB OC V1 GDDR5 192 BİT NVİDİA DX12 EKRAN KARTI

WİNDOWS HOME 10 32 BİT 64 BİT TÜRKÇE KUTU USB

CORSAİR 16 GB (2X8) VENGEANCE LED KIRMIZI DDR4 3200MHZ CL16 DUAL KİT RAM

ASUS STRİX B350 F GAMİNG AMD ANAKART

THERMALTAKE TT SPORTS MOUSE VE KLAVYE SATILIK OYUN BİLGİSAYARI 2 GÜN ÖNCE TOPLANDI

SATILIK OYUN BİLGİSAYARI 2 GÜN ÖNCE TOPLANDI
    SATILIK OYUN BİLGİSAYARI 2 GÜN ÖNCE TOPLANDISATILIK OYUN BİLGİSAYARI 2 GÜN ÖNCE TOPLANDISATILIK OYUN BİLGİSAYARI 2 GÜN ÖNCE TOPLANDISATILIK OYUN BİLGİSAYARI 2 GÜN ÖNCE TOPLANDI

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• alacagımdan degil lakin böyle bir bilgisayar toplayıp 3 gün sonra neden satar bir insan onu cok merak ediyorum. heves ile alınsa 2 3 güne gecmez sanırım öyle bir heves yada satıp ne alacaksın yerine onuda merak ettim bak. iyi satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellat87

alacagımdan degil lakin böyle bir bilgisayar toplayıp 3 gün sonra neden satar bir insan onu cok merak ediyorum. heves ile alınsa 2 3 güne gecmez sanırım öyle bir heves yada satıp ne alacaksın yerine onuda merak ettim bak. iyi satışlar.

Olabiliyor. Bana birkaç kere oldu. 3D oyun kastırmak için topladım, başına kuruldum, 3D oyunların içine giremediğimi, benden geçtiğini anladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşlerim bi hevesle topladım dedigim gibi neden bu kadar karamsarsınız onu anlamadım ?? heves edilen şeyler bir kaç saniye dakika saat içinde geçebiliyor yaşamayan bilemez... satıyorum işte alacak varsa gelir bakar sıkıntısı varsa söyler yüzüme hiç bir gram sıkıntısı yok canım sıkıldı vericem... yerine bir şey alacağımdan değil kdv sini silecem cebimden ödeyecem kdv sini alan arkadaş da seviyorsa oyun oynamayı heves değilse işine gücüne bakar ne diyim sana yani ??

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni(2.EL) PC Aldım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.