Şimdi Ara

Satılık Ortlieb Bikepacker Plus, Ortlieb Sportpacker Plus, Ortlieb Ultimate 6 Classic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılık Ortlieb Bikepacker Plus, Ortlieb Sportpacker Plus, Ortlieb Ultimate 6 Classic
    Selamlar. Ankara'da yaşıyorum. Bisiklet ile uzun turlar yapan biriyim. Geçirdiğim bisiklet kazası nedeniyle uzun süredir bisikletten uzağım. Kendimi toparlayabilirsem yeniden yollara düşmek istiyorum ancak bisikletimin ağırlığını azaltmam gerekiyor bu nedenle bikepacking tarzı bir bisiklet/ekipman tipine geçeceğim. Çantalarımdan son derece memnunum hiçbir pronlemleri yoktur. Tek sebebi bisiklet değişikliği.

Ortlieb Bikepacker Plus(arka), Ortlieb Sport packer Plus(ön) ve Ortlieb Ultimate-6 Classic(gidon) bisiklet çantalarımı bu nedenlerden dolayı satıyorum. Ortlieb bir dünya markası ve tur bisikletçilerinin tüm dünyada ilk tercihi olmaktadır. Konuyu bilenler zaten biliyordur kaliteyi. Çantalar üzerinde, su geçirmezliği etkileyen herhangi bir deformasyon/delik/yırtık bulunmamaktadır. Oldukça titiz kullandım. Çanta arka kulpların yedekleri, bagaj demiri ses kesici lastikleri ve bazı yedek parçalarını yanında hediye edeceğim.

Çantaların yanında dünya turu için hazırlık yaptığımdan dolayı diğer tüm kamp/mutfak/uyku/yazlık-kışlık kıyafet/eğlence yada kişisel ihtiyaçlardan oluşan ekipmanlar da mevcuttur. İlgili olanlar mesaj atabilirler.

Ortlieb Bikepacker Plus(arka): 42 litre kapasitesi vardır. Boş ağırlığı 2200 gramdır. Fiyat: 800TL

Ortlieb Sport packer Plus(ön): 30 litre kapasitesi vardır. Boş ağırlıkları 1680 gramdır. Fiyat: 650TL

Ortlieb Ultimate-6 Classic(gidon): Gidon çantası 7 litre kapasitelidir. Boş ağırlığı 740 gramdır. Fiyat: 300TL

Satılık Ortlieb Bikepacker Plus, Ortlieb Sportpacker Plus, Ortlieb Ultimate 6 ClassicSatılık Ortlieb Bikepacker Plus, Ortlieb Sportpacker Plus, Ortlieb Ultimate 6 ClassicSatılık Ortlieb Bikepacker Plus, Ortlieb Sportpacker Plus, Ortlieb Ultimate 6 ClassicSatılık Ortlieb Bikepacker Plus, Ortlieb Sportpacker Plus, Ortlieb Ultimate 6 ClassicSatılık Ortlieb Bikepacker Plus, Ortlieb Sportpacker Plus, Ortlieb Ultimate 6 ClassicSatılık Ortlieb Bikepacker Plus, Ortlieb Sportpacker Plus, Ortlieb Ultimate 6 Classic
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara, Yenimahalle Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.