Şimdi Ara

Satılık Orjinal DVD Koleksiyonu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 3 senedir koleksiyon amaçlı biriktirmekte olduğum orjinal DVD lerimi yer darlığı ve ihtiyaçtan dolayı satıyorum. Hepsi özenle seçilmiş. çoğu hepsiburada ve d&r dan bir kısmı gittigidiyordan 2. el olarak alınmıştır. Aralarında baskısı tükenmiş, bulamayacağınız filmler mevcut olduğu gibi son dönem vizyona girmiş filmlerde mevcuttur. Kondisyonları iyi durumdadır. Jelatini dahi açılmamış filmler mevcuttur. Koleksiyon amaçlı topladığımdan çoğu daha önce izlediğim filmlerden oluşmaktadır. Bu yüzden filmlerin neredeyse yarısı hiç izlenmemiştir. Fazla vaktim olmadığı için isimlerini tek tek yazamıyorum. fakat hepsinin ismini görebileceğiniz bir video hazırladım. izleyip filmleri görebilirsiniz. Video da görüldüğü gibi dvd ler tek kişilik bir yatağı komple kaplamaktadır. Bu da yaklaşık olarak yan yana dizildiğinde 8 metre uzunluğunda bir arşiv demek :)

Yaklaşık 340 Adet tek DVD
    Yaklaşık 25 Adet double DVD
    33 Adet box set
    50 adet DVD klasikler Müzik Serisi ve her dvd ye ait 50 adet dergi (http://www.boyutstore.com/urun/dvd-klasikler-muzik-seti.aspx )

Toplamda 500'ü aşkın DVD , toplamak için harcanan emek...

DvD piyasasının fiyatlarını iyi bilen biri olarak. Sadece box setler ve 50 adet DVD klasikleri yaklaşık 1000 tl değer biçtim ki biçtiğim değer içerisinde baskısı tükenmiş setler olduğunu ve mağaza fiyatlarını göz önünde bulundurursak oldukça makul.

Geri kalan filmler içinse 1200TL değer biçtim. Zira yaklaşık 370 adet film, adet başına 3.20 TL ye geliyor ki bana göre ortalama fiyatları adet başı 4 TL üzerindendir. İçindeki ucuz filmler dahi rastgele seçilmemiş nispeten kaliteli yapımlardır. Sadece 3-4 adet gazete dvd si mevcuttur.

Parça Parça satıp seti dağıtmak istemiyorum. Bu işlerle ilgilenen ciddi alıcılara hepsini birden satmak istiyorum. İstanbul içi elden, inceleyerek, alcının içine sinecek şekilde teslim etmek istiyorum. zira bu kadar ürünü kargolamak hayli sıkıntı ayrıca zarar görmelerini göze alamam.

Toplam da hepsi için 2200 TL gibi makul bir fiyat istiyorum. Fiyat gayet makul ama gerçekten almaya niyetli arkadaşlarla konuşulup bir şeyler yapılabilir.

Lütfen ciddi arkadaşlar iletişime geçsin.

DVD listesine ait video:

http://www.youtube.com/watch?v=8QNC-1S98j0

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harpagos -- 22 Ekim 2011; 6:46:35 >

• valla bence görüntü kalitesini falan düzeltmeye çalışma youtubedaki videonun bence gayet net gözüküyor herşey

arşiv güzel ama ilgilenmiyorum. çoğu izlediğim filmler. Al Pachino ve Tom Hanks kolleksiyonların ilgimi çekti.

Orijinalden alıntı: comennias

valla bence görüntü kalitesini falan düzeltmeye çalışma youtubedaki videonun bence gayet net gözüküyor herşey

arşiv güzel ama ilgilenmiyorum. çoğu izlediğim filmler. Al Pachino ve Tom Hanks kolleksiyonların ilgimi çekti.

Al pacino yakın zaman seti aynı şekilde Robert de niro nun ki de mevcut. Dörder filmlik setler. Ama Tom Hanks Landmarks Collection piyasada bulunması çok zor bir set. baskısı yok.
    Daha Fazla Göster
  • Aynen. Filmler satıldı mı ?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.