Şimdi Ara

Satılık Orijinal Lord Of The Rings Yüzükleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 3 adet orijinal Goldaştan alınma olup büyük boylarundan mevcuttur. boyları 20 21 22 numaradır. Şişman ya da parmağı kalın arkadaşlara göre yahutta işaret parmağına takmaya uygundur. Ürün 925 ayar gümüştür. Faturasını bulabilirsem göndereceğim, üründen herhangi bir şüphe duyarsanız iyade garantidir. Öncelikle Ankara elden teslim tercihimdir. Diğer şehirlere kargolanacaktır.
    Goldaş satış fiyatı 59 lira olup, isteğim 30 liradır kargo bana aittir. Yüzüğün üretimi durmuş olup sitelerinden kaldırılmıştır. İsteyen kişi goldaşı arayarak satış fiyatını öğrenebilirler.
    Yeni üye olduğum için resim ekleyemiyorum. Ürünü görmek isteyen arkadaşım ö.m ulaşırsa sevinirim
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Resmi bir image host sitesine ekleyebilir, buraya verilen linki yazıp linkin tamamını seçip yazı alanının üzerindeki image butonuna basabilirsiniz. Bu, farklı sitedeki resimlerin hepsinde işe yarar.

Ayrıca Buraya resim koymak için tıklayın ! kısmına basıp maksimum 200 kb'lık üç resmi ekleyebilirsiniz direk bilgisayarınızdan, resmi nette yayınlamaya gerekmeksizin.

Parmaklarım çok ince ve uzundur. Sanırım yüzüklerden hiçbiri bana olmaz. Ayrıca olsa da arkadaş çevremde gollum diye tabir ettiğimiz tiplerden bolca olduğu için muhtemelen parmağımdan olurum. Yine de koleksiyon için güzel bir ürün. Eğer üzerinde kadim dilce işleme de varsa.
  • evet üzerinde işleme var ve içinde de var the one ring, modelinden

• ss
  • Yüzük bu olmalı

Satılık Orijinal Lord Of The Rings Yüzükleri
  • evet aynen öyle
    resim eklediğin için teşekkür ederim

• replika olanları bile 50- 70 tl arasında satılıyor. yüzüğün iç kısmında NLP.INC damgası bulunmaktadır. paraya ihtiyacım olduğu için satışa koydum piyasada pek yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim. Sen de benim bir ilânıma resim eklersin ödeşmiş oluruz

3 ayda 10 cm garantili gibi ürünlerin resimlerinden eklemezsen sevinirim
  • ______________________________

• özel mesaj attım. acil cevap bekliyorum lütfen
  • pm
  • güncel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.