Şimdi Ara

SATILIK ORİGİN HESABI (SİMCİTY)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seura -- 15 Nisan 2013; 21:41:53 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Orijinalden alıntı: Seura

Merrhaba arkadaşlar elimde içinde simcity olan bir origin hesabı var arkadaşlar bunu satmaya karar verdim buyurun link:

http://a1304.hizliresim.com/18/9/lx4gc.png

Ciddi olanlar bana PM atsınlar iyi günler :)

Fiyat 35TL !

satıcı ile irtibata geçip görüşüldü.

satışın nasıl olacağını, hangi hesap bilgilerini göndereceğini sordum. sadece origin id ve şifre yeterli değil, bağlı olduğu email adres bilgilerinin de verilmesi gerekiyor aksi durumda hesap satışı olmaz dedim.
    gelen mesaj :

"35 TL için kim hesap çalar" vb. sözlerden sonra bir insan bu kadar para için birisi dolandırıcılık yaparmı diye düşündüm.
    http://forum.bolumsonucanavari.com/m_70043841/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70043841 adresinde de bir ilanı var:
    SATILIK BF3 PREMİUM EDİTİON TÜM SİLAH KİTLERİ DAHİLDİR SADECE 100TL Pazarlık Payı Vardır.
    İletişim :www.facebook.com/fdq0d

Bir insan sosyal medyadaki hesap bilgilerini vermiş. Antalya'da oturuyor. O kadar resim vs. bilgi var. Bu kadar zahmete katlanıp bir yıl önce sahte bir hesap açıp sonrada dolandırıcılık yapar mı diye düşündüm fakat yanılmışım. Demekki sosyal medya üzerinden resminizi, bilgilerinizi yayınlamanız dolandırıcı olmanıza engel değil.

Parayı ptt üzerinden göndermem paypal üzerinden gönderebilirim dedim.
    Satıcı önce "peki [email protected] msn adresim bu parayı gördüğüm an tüm bilgileri vericem :)"
    sonrada "Tamam [email protected] paypal hesabının bulundugu e-mail bu aktarabilirsiniz"
    dedi. Para paypal üzerinden gönderildi.
    Paranın hesabına geçmesi için onay bekleniyormuş. Satıcı onayladı :

Email hesabımı isteyip, origin ile irtibata geçip mail adresini değiştireceğini söyledi. Gelen mesajda verilen kullanıcı adı ve şifre bilgileri çalışmıyordu.
    "e-mail sizi üstünüze geçti kullanıcı Adı Landypoor "

Ilanindaki resimdehttp://a1304.hizliresim.com/18/9/lx4gc.png hesap ismi ile gönderilen kullanici adını birbirini tutmuyor diye mesaj gönderildi.

satıcıdan gelen cevap :
    "Kullanıcı adını değiştirdim çünkü yeni hesabımda o adı aldım bilgiler dogru degil dediniz ve tekrar değiştirdim ID: Rammssteinn07 Şifre:*********** e-mailin değiştiğine eminim"

böyle bir kullanıcı hesabı gerçekten varmı diye kontrol etmek için önce ID: Rammssteinn07 olan bir kullanıcı hesabı açayım dedim. Site problem vermedi :

"e-mailin değiştiğine eminim" dediği email hesabım ile siteden yeni bir origin hesabı açtım. Hala aktif olarak kullanıyorum. Eğer email benim üzerime geçmiş olsaydı sitede böyle bir hesap açamazdım.

Gelen cevap :
    "Allah allah o email gözüküyo bende hesapta ?"

Origin içinden Seura diye bir kullanıcı varmı diye aratıyorum :

Arkadaşın idda ettiği gibi hesap bilgilerini değiştirmiş olsaydı o zaman böyle bir kullanıcı olmayacaktı. Fakat şimdi tekrar kontrol ettim hala seura kullanıcısı var.
    Kendi ücretsiz hesabımdaki kullanıcı adı binner6 iken acaba bunu değiştirebilirmiyim diye kontrol ediyorum, evet değiştirilebilir. Fakat email hesabını değiştirmek için bir seçenek yok.

Satıcı üzerinden 4 gün geçmesine rağmen hala çalışır şekilde bir origin kullanıcı adı ve şifresi göndermedi. Kendisine defalarca mesaj göndermeme rağmen hala bir cevap vermedi. Neyseki sistem üzerinden mesajların okunduğu görülebiliyor. Mesajları okuduğunu biliyorum ama cevap gelmiyor.

Yapılacak birşey yok. Sabırla bu kadar süre bekledikten sonra paypal üzerinden bir dispute açayım dedim.

Gelen cevapta hesabı bana gönderdiğini, üstünede parayı geri aldığımı söylüyor.

Arkadaş paypal üzerinden gönderip sonra nasıl geri aldım parayı ? Madem hesap bilgilerini vermiyorsun, satış yapmayacaksın neden böyle bir başlık açılıyorsun.

donanımhaber üzerinden bir satış yapmıştım. birde ilk satın alma denememi yapayım istedim ama sonuç hüsran..

Bir simcity için bu kadar maceraya değermiydi bilemem ama insanlık ölmüş mü acaba diye düşünmeden edemiyorum? Neyse bu kadar açıklamamın sebebi arkadaşın gerçek yüzünü ortaya koymak..
    bundan sonra arkadaşla satış yapıp benzer macera yaşamak isteyenlere kolay gelsin.

arkadaşın en başında söylediği gibi polise başvuracak değilim ama bu duruma düşmemek için ne yapmak gerekiyordu acaba ?
     SATILIK ORİGİN HESABI (SİMCİTY) SATILIK ORİGİN HESABI (SİMCİTY) SATILIK ORİGİN HESABI (SİMCİTY) SATILIK ORİGİN HESABI (SİMCİTY) SATILIK ORİGİN HESABI (SİMCİTY) SATILIK ORİGİN HESABI (SİMCİTY)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi binner -- 15 Nisan 2013; 22:32:05 >

• İlanı silmekle bir yere varılmaz !
    Dikkat edersen benim yazdığım cevabın içinde ilan metni var.

• mesajı silmekle internetten birşeyi silemezsin!

google cache 'de yazdığın mesaj :
    http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:7mk9qL7YMh4J:forum.donanimhaber.com/m_73802943/tm.htm+&cd=1&hl=tr&ct=clnk

bu da resim hali :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi binner -- 18 Nisan 2013; 20:36:30 >

• origin ID değişiklik yapılabiliyor fakat mail adresi ve kullanıcı adı ile de arama yapılabiliyor.

origin ID 'si [email protected] olarak aratınca çıkan sonuç :

olgun atıcı diye aratınca çıkan sonuç:

yani hala kullanıcı hesabı benim üzerime geçmiş değil.. Fakat internetten izleri silmek de kolay değil!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi binner -- 18 Nisan 2013; 20:38:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Steam Hesabı
    2 yıl önce açıldı
    SATILIK STEAM HESABI
    9 yıl önce açıldı
    [Satılık] Dota Hesabı + Steam
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.