Şimdi Ara

SATILIK NVIDIA GTX550TI (180 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Daha öncede konu açmıştım ama o ürün forum dışına sattıldı elime bi tane daha geldiği için bu konuyu açtım

Ürün test amaçlı bi kez kullanıldı oda alıcıda sorun olmasın diye kutusu garantisi herşeyi mevcuttur isteyen arkadaşlara msn veya pm üzerinden resim gönderilir

ankara içi elden teslim önceliğimdir istediğim fiyat 180 TL pazarlık yoktur

ürün incelemesi:http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7240

ürün düşük fiyatlara tabi olan novada 352 liradır

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Daha öncede aynı karttan ilanınız vardı. O kartı forumdan birinemi satmıştınız?
  • başta belirttim zaten forum dışına satıldı o ürün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keez

başta belirttim zaten forum dışına satıldı o ürün...

Gözümden kaçmış o kısım.

Neyse hayırlı satışlar.
  • tşk...
  • güzel fiyat hayırlı satışlar , bursada olsaydınız irtibata geçerdik :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: lMoRpHeUsl

güzel fiyat hayırlı satışlar , bursada olsaydınız irtibata geçerdik :D

sorun değil üstad kargo diye bişi var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık r7 370 2 gb 130tl
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pm attım ama cevap yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: newerenough

pm attım ama cevap yok

cevapladım
  • bu kart GTX260'dan iyi mi ??
  • arkadaşla fiyat konusunda anlaşılamadığı için satışa dvm arkadaşlar
  • kart arteffeck nickli arkadaşa elden teslimle satılmıştır ürün teslim edilmiştir
  • quote:

arkadaşla fiyat konusunda anlaşılamadığı için satışa dvm arkadaşlar

kartı ben alıcaktım bana şu günde satabilirim dedi istediği günde istediği yerde istediği fiyata tamam dediğim halde yinede bana satmadı sadece yazık diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thevincent -- 22 Haziran 2011; 16:51:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thevincent

quote:

kartı ben alıcaktım bana şu günde satabilirim dedi istediği günde istediği yerde istediği fiyata tamam dediğim halde yinede bana satmadı sadece yazık diyorum

ya arkadaşım zorla saygısızlık ettircen insana sana güvenmediğim için satmadım ben öle bi satıcıyım ürün benim bi gün 170 bi gün 165 diyosun 200 300 milyonda versen ben sana ürünü satmam bu kadarda basit

• quote:

quote:

quote:

ya arkadaşım zorla saygısızlık ettircen insana sana güvenmediğim için satmadım ben öle bi satıcıyım ürün benim bi gün 170 bi gün 165 diyosun 200 300 milyonda versen ben sana ürünü satmam bu kadarda basit

ben 170tl vereyim dedim 180den aşağı olmaz dedin ben tamam 180e alıyorum dedim sen 3 gün sonra satabilirim dedim onada tamam dedik ama 3gün geçtikten sonra hiçbir haber vermedin girmedin başka bi sıkıntın var sanırım bana satmamak için daha görmediği adama karşı birşeyler beslemek gerçekten ilginç

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben 170tl vereyim dedim 180den aşağı olmaz dedin ben tamam 180e alıyorum dedim sen 3 gün sonra satabilirim dedim onada tamam dedik ama 3gün geçtikten sonra hiçbir haber vermedin girmedin başka bi sıkıntın var sanırım bana satmamak için daha görmediği adama karşı birşeyler beslemek gerçekten ilginç

Ne sıkıntım olucak pazartesi teslim ederim dedim dediğim gün cumartesiydi aşırı meşguldum o sıralar ilanla bile ilgilenemedim ben ondan sonra sana döndüğümde aradan 2 gün geçti 170 verebilirim demedinmi bende 200 de versen satmıyorum dedim o tür sözlere uyuz olduğum için satışta satmadım arkadaşta o gün msj attı tmm ankara garda buluşalım elden teslim alıyım dedi yarım saat içinde alışveriş bitti ben sana söz vermedim reverze etmedim anlaşmadıkta bunda büytütülücek yada uzatılıcak bişey yok

• iyiki rezerve etmedin 3 gün sonra kesin alıyosan satıldı yazıyorum diyosun bende tamam dedim ilk alıyorum dediğim zamanda 3gün süre vermesen alıcaktım zaten sen 5 gün sonra tamam gel satıyım diyosun ben parayı ayırıp günlerce senimi beklicem bukadar çok bana satmak istemiyosun niye uğraştırıyorsun ozaman?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.