Şimdi Ara

SATILIK NOKİA N95 + 1 GB HAFIZA KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 aylık almanyadan alınma kayıtlı full kutulu çiziği darbesi yok tertemiz yanında deri kılıf hediye...

FİYAT:650 YTL TAKAS ÜZERİNE 500 YTL ALACAĞIM CİHAZLARLA OLUR SADECE
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darendeli -- 19 Ocak 2008; 15:21:00 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

ALIŞVERİŞ YAPTIKLARIM : west - digitaldelisi - reason666 - remal - whiteee_shadow - hankokazım - badfan- ozgur_erdogan - wish_todesengel88 - synx - kumarbaz - JusticeTr - ananni -yunuslar - HALO® - imuratk - iceman76 - serkanky - burak03 - sizinti - bado6100 - x-o-x-o-x- karamsar1İ-erkandere - visitors-ereneren - jamesdean0701 - ChaTLaX.TR- CatZilla - fenakesim - dragonstory - tosunpasa - meroboy - 10.Lincoln - EnnX - gLam -RockEvi - patesi - şimdikizaman - yosunkaya - Ş.KIRAÇ- romeo28 - GKYyy- guven_life - hegoatANKARA - razz_raziel - Le@n - Beholder - @dministrator - halfdentist - kaptan0629 - X-GeN - marine-gear - Thermaltake - d1v1n3 - talha82 - ArAnAnAdAm - resE - Halit61 - zeoharuka - megaforce77 - Arbitrary - bscol - poten_za - HyDeS - cepciniz83 - asigning - Güven - feristah112 - kutri - bimekan - ssj - gemini05 - hectorguner - secret.sgn - MEHMET__KOSOVALI - marlboro___ SecureSpy - saygi - AllForYouX - _2FAST4U_ - BeyazBüyü - shadowyy - sertay_a - Katmir - Ve Diğerleri
    -----------------------------------------------------------------
    "yıldız_" -- alışveriş yaparken dikkat edin
  • PM

@Noxco (x10), @van_hoijdonk, @Cellat_1905, @KEHRİBAR, @eraykizilcan, @visceroid, @esereser, @kadiryildiz84, @hamster48, @oKsEAt, @murat23, @nevzatplt, @mbs1905, @infrared, @BUCALI, @zanozan, @Versace precious, @DiSaSteR_, @3t3rnal, @pamirrr, @_crash_, @enoman, @Cepix, @yunus1210, @delon, @CoNQueRoR, @Renji Abarai, @musAKka, @zzzzz, @[TÛRÍ], @taytaylan, @blacks61, @KaZAaRa, @laylaylomcaylar, @burakthy, @altinok, @over and under, @acımalı, @teomanda, @Ömer, @Tuğra&gt;&gt;, @HALO®, @yolcux, @Mindhunters, @HyperActive, @Furcifer, @ibra0661, @ysyselimy, @emevi, @PesimistChe, @Jöntürkler, @casberg, @waffenss, @coldfire3, @redbloodedman, @_kUrT_oGlU_, @Falex, @MuzminRahTsz!, @berkayboys, @elektrik_54, @ultraaskin, @solid, @vogast, @awarte, @cemilac, @sadece50

• quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

PM

cevapladım hocam

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

ALIŞVERİŞ YAPTIKLARIM : west - digitaldelisi - reason666 - remal - whiteee_shadow - hankokazım - badfan- ozgur_erdogan - wish_todesengel88 - synx - kumarbaz - JusticeTr - ananni -yunuslar - HALO® - imuratk - iceman76 - serkanky - burak03 - sizinti - bado6100 - x-o-x-o-x- karamsar1İ-erkandere - visitors-ereneren - jamesdean0701 - ChaTLaX.TR- CatZilla - fenakesim - dragonstory - tosunpasa - meroboy - 10.Lincoln - EnnX - gLam -RockEvi - patesi - şimdikizaman - yosunkaya - Ş.KIRAÇ- romeo28 - GKYyy- guven_life - hegoatANKARA - razz_raziel - Le@n - Beholder - @dministrator - halfdentist - kaptan0629 - X-GeN - marine-gear - Thermaltake - d1v1n3 - talha82 - ArAnAnAdAm - resE - Halit61 - zeoharuka - megaforce77 - Arbitrary - bscol - poten_za - HyDeS - cepciniz83 - asigning - Güven - feristah112 - kutri - bimekan - ssj - gemini05 - hectorguner - secret.sgn - MEHMET__KOSOVALI - marlboro___ SecureSpy - saygi - AllForYouX - _2FAST4U_ - BeyazBüyü - shadowyy - sertay_a - Katmir - Ve Diğerleri
    -----------------------------------------------------------------
    "yıldız_" -- alışveriş yaparken dikkat edin
  • pm
    Referanslarım; gameman(ekran kartı aldım), yildiz(siemens sx1 telefon aldım), Brabus(5 adet USR PCI WiFi Kart aldım), Naksi(yumatu iq recever sattım), pegasus1881(4 adet sdram sattım), bakunungulu(p4 2.66ghz komple pc sattım), EcZaNeT(QX6700 işlemci sattım), kaan84(işlemci fanı aldım), muhtar5(bir kaç kere işlemci sattım), Intensifier(fm radyo aldım), arda1811(rapid share hesabı sattım), CELTIC FROST(rapid share hesabı sattım),
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.