Şimdi Ara

Satilik Nokİa 8800 KAPANMIŞTIR LÜTFEN SİLİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LÜTFEN YÖNETİCİ ARKADAŞLAR İLANI SİLİNİZ
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellboy-hellboy -- 24 Eylül 2008; 18:13:25 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ilk öncelikle gecmiş olsun....allah şifanızı verir inşallah

Not:fiyat belirlemek zorundasınız
  • teşekkür ederim saolun gerçekten bu telefonun ne kadar olduğunu bilmiyorum telefonculara gitmem çok düşüğe alıyorlar o yüzden

fiyatına 400 diyorum pahalı diyenlerle anlaşabilirsek satmam gerek

NOT. TELEFON 1 AY KULLANILMIŞTIR

BNM ÜZERİME DÜŞEN 840 YTL BULMAK ELİMDE EN DEĞERLİ BU VAR O YÜZDEN SATMAK ZORUNDAYIM ELİMDE 2 3 PARÇA MALZEME VAR ÖYLE KÜÇÜK ŞEYLER GEREKİYORSA ONLARIDA SATACAĞIM

ELİMDE FENERBAHÇENİN ÜRÜNLERİDE VAR 3 4 PARÇA ONLARIDA YENİ İLANDA BELİRTECEĞİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellboy-hellboy -- 24 Eylül 2008; 13:46:49 >

• Geçmiş olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hellboy-hellboy

teşekkür ederim saolun gerçekten bu telefonun ne kadar olduğunu bilmiyorum telefonculara gitmem çok düşüğe alıyorlar o yüzden

fiyatına 400 diyorum pahalı diyenlerle anlaşabilirsek satmam gerek

NOT. TELEFON 1 AY KULLANILMIŞTIR

BNM ÜZERİME DÜŞEN 840 YTL BULMAK ELİMDE EN DEĞERLİ BU VAR O YÜZDEN SATMAK ZORUNDAYIM ELİMDE 2 3 PARÇA MALZEME VAR ÖYLE KÜÇÜK ŞEYLER GEREKİYORSA ONLARIDA SATACAĞIM

ELİMDE FENERBAHÇENİN ÜRÜNLERİDE VAR 3 4 PARÇA ONLARIDA YENİ İLANDA BELİRTECEĞİM

model ne model 8800 düzmü sirocco ise eğer fiyat yerlerde resmen
  • SAOLUN DOSTLAR SAOLSUN

sirocco fiyat çok mu pahalı GERÇEKTEN BU ŞEY BAŞIMA GELMESE SATMAZDIM

• quote:

Orjinalden alıntı: hellboy-hellboy

SAOLUN DOSTLAR SAOLSUN

sirocco fiyat çok mu pahalı GERÇEKTEN BU ŞEY BAŞIMA GELMESE SATMAZDIM

Sıfırını Kaça Aldın Alırken
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Nokia
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1400 me aldım400 e satıcam işte insanın başına gelirse ne kadar ucuza satıo

• gerçekten hastane masrafları olmasa satmazdım şu an cepte 550 var 300 350 lazım en az diğer ilan fenerbahçe ürünleri die açtım elimde 3 5 parça fenerbahçe orjinal ürünleri var onlarıda satıyorum

• Antalyada kuyumcu dükkanımız var ne zaman iserseniz gidip paranızı alıp telefonu bırakabilirsiniz , cep telefonunuzu özel mesaj ile yollayın sizi aratayım.
  • Fiyatın çok uygun eminim hemen satılacaktır. Sen istersen telefonunu biraz daha ayrıntılı tanıt. Bu fiyata mutlaka alıcı çıkar. BU durumdan kimse yararlanmak istemez ben de dahil olmak üzere. zamanın var ise fotoğraf koymaya çalış ya da telefonunu daha detaylı anlat ki hemen satılsın. teslimatın nasıl yapılabileceği hakkında da bilgi verirsen hemen gider.

Geçmiş olsun umuyorum hemen satılır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tweaker

Antalyada kuyumcu dükkanımız var ne zaman iserseniz gidip paranızı alıp telefonu bırakabilirsiniz , cep telefonunuzu özel mesaj ile yollayın sizi aratayım.

hellboy-hellboy direk bu arkadaşla iletişim kurup sat bence telefonunu,diğer türlü satışlarla zaman kaybetme.
  • iletişim kurmak isterim kütahya simavdayım antalyaya dönemem şu an geceleri hastaneden ben kalıyorum

• Eskişehirde arkadaşım var yeni ev tutmak için şu anda orada cumaya kadar kalacak bana cep no nu yolla gelsin senden alsın telefonu neredeysen...
  • Çok geçmiş olsun hocam Allah acil şifalar versin Telefonu ilk siz gönderirseniz alıyorum cihazı.Bugün verseniz kargoya yarın elimde olur kargoyu alır almazda paranızı hesabınıza geçerim.Kütahyada Arkadaşım var fakat şuan ulaşamadım ama akşama mutlaka görüşürüm eldende aldırabilirim cihazı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ercan0666 -- 24 Eylül 2008; 15:24:42 >
  • arkadaşlarım akşama kadar hellboy-hellboy@hotmail.fr yi kaydedin akşam netleştirelim

• ekledim...
  • Arkadasim msn kullanmiyorum , yarin sehir disina cikiyorum teklifim bugun saat 18:00 a kadar gecerlidir , telefon numarani özel mesaj ile iletirsen telefonu pesin para senden eskisehirde aldirabilirim. Bir de sen telefonun kutusunu ve aksesuarlarını da mı yanında götürdün? Bunlar da yanında mı yoksa antalyada mı pek anlamadım ben bu işi..Neyse ..
  • burnuma kötü kokular geldi nedense...

alışverişte bir kağıt alıp anlaşma felan yapın dostlar benden söylemesi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.