Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Noctua nh-u12s se-am4 cpu cooler ve nf-12 pwm fan Satın Al 1 Haziran 2023 10:07 1 1 Satılık Noctua nh-u12s se-am4 cpu cooler ve nf-12 pwm fan Merhaba;Sıvı soğutmaya geçmem nedeniyle eski soğutucumu satma kararı aldım. Macunu kullanılmıştır.detaylar:noctua.atNH-U12S SE-AM4https://noctua.at/en/nh-u12s-se-am4/specificationYaklaşık 2 yıl üzeri kullandım herhangi bir deformasyonu yok temiz kullanıldı.NF-f12 Fanı ise aynı işlemci soğutucu üzerinde pull amaçlı kullandım. İçinden çıkan fan ile aynı modeldir.Fiyat:1000 TL. Pazarlık düşünmüyorum. Ankara' dan elden, diğer türlü alıcı ödeyecek sekilde kargolayabilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün GMMK Compact Tastatur Us Layout %60 Keyboard (Ank) Satılık Steam Deck Lcd 256gb + 256 sd Satılık I5 6500 + MSI MORTAR ARCTIC B150M-HYPERX FURY 16GB DDR4 2133 CL14 [SATILDI] Satılık Arthic p12 kullanılmamış 2 adet