Şimdi Ara

Satılık Noctua NH-D14

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Noctua NH-D14( 14.05.2012 İnvatus Faturalı garantisi devam etmekte, Termal macunun dışında 3. fan klipsi vede LGA 2011 de kutuda gönderilecektir Tertemiz pırıl pırıl Fiyat:150TL .
    Fiyatın uygun olduğunu düşünüyorum lütfen takas ya da pazarlık teklifinde bulunmayın.
    Resimler Ürünün Kendisine aittir. Ankara İçi elden teslim diğer illere Önce havale sonra kargo alıcı ödemeli gönderilir.
    Güven konusunda ürün sattığım arkadaşlar referanstır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     Satılık Noctua NH-D14 Satılık Noctua NH-D14 Satılık Noctua NH-D14 Satılık Noctua NH-D14 Satılık Noctua NH-D14 Satılık Noctua NH-D14

• İhtiyacı olan için güzel ürün güzel fiyat. Ama almadan evvel kasa ve anakart desteğinizi öğrenin.

LGA 2011 dışında ,diğer Soket kitleri de beraberinde sanırım değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

İhtiyacı olan için güzel ürün güzel fiyat. Ama almadan evvel kasa ve anakart desteğinizi öğrenin.

yorum için teşekkürler. intel ve amd uyumludur lga 2011 vede 3 fan klipsi kutuya sonradan eklenmiştir. lga 1366/1156/775 desdekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gacvokem -- 4 Nisan 2014; 13:43:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gacvokem

quote:

İhtiyacı olan için güzel ürün güzel fiyat. Ama almadan evvel kasa ve anakart desteğinizi öğrenin.

yorum için teşekkürler. intel ve amd uyumludur lga 2011 vede 3 fan klipsi kutuya sonradan eklenmiştir. lga 1366/1156/775 desdekler

1155'de destekler diyelim hocamda, alacak olan arkadaşa zorluk çıkmasın

Güzel ürün, güzel fiyat hayırlı satışlar dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

quote:

Orijinalden alıntı: gacvokem

quote:

1155'de destekler diyelim hocamda, alacak olan arkadaşa zorluk çıkmasın

Güzel ürün, güzel fiyat hayırlı satışlar dilerim

teşekkürler kardeşim sağ ol var ol

• Hocam sınırları zorluyorum az kaldı hayırlı işler.
  • Urunu pazartesi ankara ici elden aliyorum hayirli olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanaksa

Urunu pazartesi ankara ici elden aliyorum hayirli olsun.

Hayırlı olsun hocam.
  • Teşekkürler uğur bey sizinkine geç kaldık kısmet ömer beyeymiş. İyi günler dilerim.
  • Ben Omer beye daha once mesaj atmistim urunu almak istedigime dair. Ama elden alisverisi tercih etti herhalde.

Neyse saglik olsun, aliciya da saticiya da hayirli olsun. Ama en azindan urunu baska birine sattigini bana iletebilirdi, nezaket icabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyau -- 6 Nisan 2014; 20:01:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyau

Ben Omer beye daha once mesaj atmistim urunu almak istedigime dair. Ama elden alisverisi tercih etti herhalde.

Neyse saglik olsun, aliciya da saticiya da hayirli olsun. Ama en azindan urunu baska birine sattigini bana iletebilirdi, nezaket icabi.

Hocam kusura bakma yoğunluktan dolayı şu an yazabildim ankara içi tercihim oldu, size yazamadım affola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gacvokem -- 6 Nisan 2014; 21:53:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ömer bey yoğun telefonla bile çok konuşamadık zaten gönül koymayın ben müsait olsa bugün alıcaktım..Size pm atıyorum işinizi görmüş olalım
  • Ürün oguzhanaksa kardeşimize satılmıştır güzel günlerde kullanması dileğiyle
  • Çok teşekkürler yarın denicem sonucu yazarım size
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.