Şimdi Ara

SATILIK NOCTUA D14

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • H100 aldığımdan dolayı sıfır ayarında Full kutulu aksesuarlı Faturalı garantili işlemci soğutucum satılıktır. LGA 2011 kit haricinde tüm kitler mevcuttur. Zaten LGA 2011 kiti olsaydı satmazdım.

Fiyat tek fiyattır: 150 lira. Takas yoktur.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2597
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: erceste

H100 aldığımdan dolayı sıfır ayarında Full kutulu aksesuarlı Faturalı garantili işlemci soğutucum satılıktır. LGA 2011 kit haricinde tüm kitler mevcuttur. Zaten LGA 2011 kiti olsaydı satmazdım.

Fiyat tek fiyattır: 150 lira. Takas yoktur.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2597
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

yanlış hatırlamıyorsam lga2011 ıcın ınventusta kıt mevcuttu dostum d14 ıcın

• Hocam H100 ü aldım ve kurdum artık. Corsair Obsidan kasanın içi açıldıkça açıldı birde ledli fanla öyle yakıştıki değdimi değdi hani

SATILIK NOCTUA D14

• Güle güle kullanın. Ayrıca hayırlı satışlar.

3 Adet H80 kullanmış biri olarak hepsinin de bozuk çıkması sonucu CORSAIR ürünlerine tövbe ettim artık. Noctua D14 kullanıyorum gayet memnunum. Hem Noctua fanları ile ölüm sessizliğinde çalışıyor fanlar hemde H100 ile aralarında 3-4 derece fark var.

:: Ayrıca belirtmeliyim, Noctua kadar güvenilir, ilgili bir firma daha görmedim. D14 için ekstra fan klipslerine ihtiyacım oldu. Mail attım, Avustrulya'dan ücretsiz olarak yolladılar. Helal olsun diyorum. Noctua kullananın kafası rahat olur, tavsiyemdir.

Eskiden kalma resimler

SATILIK NOCTUA D14  SATILIK NOCTUA D14

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 15 Mayıs 2012; 23:00:11 >

• Hocam bende cok memnundm ama 2011 kite gecip birde h100 merakim oldu. Ama suan h100 de iyi en buyuk guzeliligi corsair dominator tamlere yer acildi noctua olsaydi cok zorlanacaktim.

• quote:

Hocam bende cok memnundm ama 2011 kite gecip birde h100 merakim oldu. Ama suan h100 de iyi en buyuk guzeliligi corsair dominator tamlere yer acildi noctua olsaydi cok zorlanacaktim.

Noctua'ya mesaj atsaydın anında yolluyorlar. Müşteri memnuniyeti konusunda ödün vermeyen ender bulunan bir firma.
    Dominator aşırı pahalı be hocam. Değmez sadece görüntü için.. G.SKILL ya da Samsung bellekler en mantıklısı, 2133Mhz modelden alıp Mhz düşürüp CL'sini de düşürüp 1600Mhz'de CL7-8 kaç oluyorsa artık coşturmak daha mantıklı

Umarım sizin H100'de pompa sorunu çıkmaz.. O insanı deli eden pompa sesini hatırladıkça duydukça tüylerim diken diken oluyor.

:: Bu arada o dehşet sistemde ekran kartı niye yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 15 Mayıs 2012; 23:54:02 >

• quote:

Hocam H100 ü aldım ve kurdum artık. Corsair Obsidan kasanın içi açıldıkça açıldı birde ledli fanla öyle yakıştıki değdimi değdi hani

SATILIK NOCTUA D14

hayırlı olsun ışıklandırmada güzel duruyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • obsidan kasanın içindeki o ekran kartı nedir hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIRAZLI

obsidan kasanın içindeki o ekran kartı nedir hocam

O bir bebek hocam :)))) idarelik kartim. Super bir ayrintiydi kim soracak diye bekliyordum supersiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TIRAZLI

obsidan kasanın içindeki o ekran kartı nedir hocam

O bir bebek hocam :)))) idarelik kartim. Super bir ayrintiydi kim soracak diye bekliyordum supersiniz.

ben de ilana bakarken o ekran kartı ne diyordum biri sormuş bile :D:D
  • takip
  • quote:

Hocam H100 ü aldım ve kurdum artık. Corsair Obsidan kasanın içi açıldıkça açıldı birde ledli fanla öyle yakıştıki değdimi değdi hani

SATILIK NOCTUA D14

harbiden acayip ferahlamış kasa benimde sıvı soğutmayı düşünmemin vakti gelmiş

Şüphesiz Dh-14 hava soğutmanın kralı, biraz büyük ama alan kesinlikle pişman olmaz, hayırlı satışlar

bende pii x6 1090t nin 4027mhz'de prime 95te tam yükteki sıcaklık değerlerini paylaşayım

SATILIK NOCTUA D14

• dostum soğutucu satılıkmı hala pm atıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.