Şimdi Ara

SATILIK Nintendo3DS Zelda Edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhabalar, forumdan Birbuçuk ay kadar önce almış olduğum 0 ayarında temiz Nintendo 3DS Zelda Edition cihazımı, cep telefonum bozulduğu için takaslamak veya satmak istiyorum. Kutu içeriği, Zelda Ocarina of Time oyunu kutusuna kadar tamdır.

* Nintendo 3DS ZELDA edition KONSOL + FULL KUTU İÇERİĞİ= 160 TL
    * THE LEGEND of ZELDA OCARİNA OF TİME 3DS OYUNU KUTULU= 50 TL

2si alındığı takdirde ufak bir indirim olur,
    Takas Nokia e72 ve e6, Blackberry 9700 ve 9780, Htc ChaCha ve SAMSUNG wave2 modellerinden herhangi biri ile olabilir.Kargo alıcı ödemek koşulu ile heryere kargolanır.

SATILIK Nintendo3DS Zelda Edition
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xATSIZx -- 8 Temmuz 2013; 21:51:04 >

• Hocam 1,2 ay kullanılmış NORMAL cihazlara 300tl istiyorlar.Siz SINIRLI SAYIDA üretilmiş cihaza 160tl istiyorsunuz.

Almak isteyen kaçırmasın.Hayırlı satışlar.
  • Fiyat çok iyi ama ne konsol yapmışlar be kırılamadı gitti; kırılsa fiyatlar direk 250 TL'ye fırlar ama hiiç sanmıyorum kırılacağını; fiyat mükemmel hayırlı satışalr
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Warthog~

Fiyat çok iyi ama ne konsol yapmışlar be kırılamadı gitti; kırılsa fiyatlar direk 250 TL'ye fırlar ama hiiç sanmıyorum kırılacağını; fiyat mükemmel hayırlı satışalr

Hocam kırıldı 3ds hatta kartın satışına bile başlandı :) şuan mobilim bana PM atarsanız internet sitesibi veririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

quote:

Fiyat çok iyi ama ne konsol yapmışlar be kırılamadı gitti; kırılsa fiyatlar direk 250 TL'ye fırlar ama hiiç sanmıyorum kırılacağını; fiyat mükemmel hayırlı satışalr

Hocam kırıldı 3ds hatta kartın satışına bile başlandı :) şuan mobilim bana PM atarsanız internet sitesibi veririm

Emin misiniz kırıldığına? 3ds oyunlarını kırık olarak oynatacak yani?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

quote:

Emin misiniz kırıldığına? 3ds oyunlarını kırık olarak oynatacak yani?

Hocam nintendo forumunu takip ediyormusunuz?Zaten etseniz bile kaldırıyorlar konularıda neyse bunun yeri burası değil pm atın ordan konuşalım

• PM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık New Nintendo 3ds XL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pm

• para beklentim var o kesinleşirse yüzde yüz alıcam inşallah satılmazda bizde bu şans varken rüyalandıkta cenabetiz (yanlış anlamayın :D)
  • PM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.