Şimdi Ara

Satılık Nintendo 3DS V4.5 + SSF IV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konsol + Super Street Fighter IV için istediğim fiyat * TL dir. Rengi siyahtır. Yanında 2GB SD kartı,sarj cihazı ve taşıma çantası verilecektir.Pazarlık vardır. Yanında Super Street Fighter IV oyununu vereceğim. Oyun bir kaç kez çalıştırıldı. Kutusu,kitapçığı vs. her şeyi eksiksizdir.Konsol tertemizdir. Ekran jelatini kullanılmıştır. Versiyon 4.5 dir.

SATILMIŞTIR

SATILMIŞTIR
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goku2 -- 28 Temmuz 2015; 21:30:02 >

• Gateway e 9.2 desteği geliyor 1-2 haftaya kadar. Yakında 4.5 versiyonların bir esprisi kalmayacak maalesef.

Not: Kendim de gatewayli 3ds sahibiyim ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süper fiyat. 200 tl'ye de gateway aldım mı, 600 tl'ye işi bitirdim demektir.

hala 300 tlye sıfır düşük versiyonlu 3ds bulunuyor, 2.ele niye 400 istiyorsunuz?

EDIT: 450'den düşmüş, ahahaha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reprep2011 -- 6 Aralık 2014; 22:48:40 >
  • Öyleyse yapılacak bir şey kalmayacak. Bende kullanırım konsolu. Bilgi için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reprep2011

süper fiyat. 200 tl'ye de gateway aldım mı, 600 tl'ye işi bitirdim demektir.

hala 300 tlye sıfır düşük versiyonlu 3ds bulunuyor, 2.ele niye 400 istiyorsunuz?

EDIT: 450'den düşmüş, ahahaha.

Mübarek ben sanalpazardan baktım piyasasına bu fiyata satıyorlar diye ekledim. Kontrol edersen

http://www.sanalpazar.com/Nintendo-3ds-Konsol-Gateway-Kart-7-Oyun__isp14018534

• quote:

Orijinalden alıntı: goku2

Mübarek ben sanalpazardan baktım piyasasına bu fiyata satıyorlar diye ekledim. Kontrol edersen

http://www.sanalpazar.com/Nintendo-3ds-Konsol-Gateway-Kart-7-Oyun__isp14018534

Bir noktaya değinmek isterim, bu fiyata satıyorlar diyorsun, ancak SATIYORLAR mı ? Sorunusunun cevabı aslında daha farklı, satmaya çalışmak ile ? satmak çok farklı çünki.

Fiyatta güncelleme yapılırsa en azından ikinci el mal almanın bir anlamı olması açısından ? iyi olacaktır, iyi satışlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.