Şimdi Ara

Satılık Nikon d7000 ve Opsiyonel Ekstralar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ekipman değişikliği nedeniyle Nikon d7000 fotoğraf makinemi satıyorum. Yanında isteğe bağlı olarak MBD11 Grip ve Tamron 17-50 VC lens de verilecek.

Makine yaklaşık 1 yıl önce Hayyam Makro Foto'dan spot olarak satın alındı ve yaklaşık 3000 shutterdadır. Yanında 8 gb class 10 hafıza kartı hediye edilecektir.

Tamron 17-50 VC (Titreşim kontrollü) her focal uzunlukta sabit 2.8 diyafram değerine sahiptir ve makine gibi makro foto'dan spot olarak alınmıştır. BW 72mm fitre de hediye edilecektir.

Grip Karfo garantili olup yaklaşık 1.5 yıl daha garantisi devam etmektedir ve içerisinde orijinal Nikon pil bulunmaktadır.

Sadece body için istediğim rakam 1650 TL dir.

Lens ve Body 2250 TL dir.

Lens Body ve Grip toplamda 2600 TL dir.

Lens ve Grip ayrı ayrı alınmak isterse, Lens 650 TL, Grip (İçinde pili ile) 550 TL dir.

Makine ve grip'in tüm kutuları ve evrakları eksiksiz olarak durmaktadır. Lensin kutusu ve parasoleyi yoktur.

İlgilenenler 0532 3561147 den ulaşabilir veya özel mesaj atabilirler. İstanbul içi elden teslim etmek önceliğimdir. Sanalpazar benzeri sitelerle uğraşmak istemiyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: Divide By Zero

Merhaba

Ekipman değişikliği nedeniyle Nikon d7000 fotoğraf makinemi satıyorum. Yanında isteğe bağlı olarak MBD11 Grip ve Tamron 17-50 VC lens de verilecek.

Makine yaklaşık 1 yıl önce Hayyam Makro Foto'dan spot olarak satın alındı ve yaklaşık 3000 shutterdadır. Yanında 8 gb class 10 hafıza kartı hediye edilecektir.

Tamron 17-50 VC (Titreşim kontrollü) her focal uzunlukta sabit 2.8 diyafram değerine sahiptir ve makine gibi makro foto'dan spot olarak alınmıştır. BW 72mm fitre de hediye edilecektir.

Grip Karfo garantili olup yaklaşık 1.5 yıl daha garantisi devam etmektedir ve içerisinde orijinal Nikon pil bulunmaktadır.

Sadece body için istediğim rakam 1650 TL dir.

Lens ve Body 2250 TL dir.

Lens Body ve Grip toplamda 2600 TL dir.

Lens ve Grip ayrı ayrı alınmak isterse, Lens 650 TL, Grip (İçinde pili ile) 550 TL dir.

Makine ve grip'in tüm kutuları ve evrakları eksiksiz olarak durmaktadır. Lensin kutusu ve parasoleyi yoktur.

İlgilenenler 0532 3561147 den ulaşabilir veya özel mesaj atabilirler. İstanbul içi elden teslim etmek önceliğimdir. Sanalpazar benzeri sitelerle uğraşmak istemiyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Makinayı ben gördüm gayet temiz kullanılmış Sorunsuz lense zaten hayran kaldım :). Hayırlı satışlar

• p.m
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.