Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Hesap cift hak olarak satiliktir.Hesabi kendim actim yani ilk sahibiyim. Hic oynamadigim icin satiliktir.Hesap USA Psn uzerinden alinmistir.Fiyat : 50 Lira (Daha altina satmayi dusunmuyorum)Fiyat ve ilan yoruma kapalidir... ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alua F75 ve Ajazz Aj159 Apex ve Razer Deathadder V3 Pro Hepsi Sıfır [SATILDI] Alua F75 ve Ajazz Aj159 Apex [SATILDI] Satılık Steam Bakiyesi %20 indirimli [SATILDI] Satılık Steam Bakiyesi %20 indirimli
Hocam, kaç kullanıcı oynayabiliriz bunu? Primary hakkımı arkadaşıma da versem ikimiz de oynayabilir miyiz?
Tabiki. cift hak olarak satilik oldugu icin istediginiz gibi 2 kisi oynayabilirsiniz.. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alua F75 ve Ajazz Aj159 Apex ve Razer Deathadder V3 Pro Hepsi Sıfır [SATILDI] Alua F75 ve Ajazz Aj159 Apex [SATILDI] Satılık Steam Bakiyesi %20 indirimli [SATILDI] Satılık Steam Bakiyesi %20 indirimli