Şimdi Ara

satılık msi z270 gaming m7 sıfır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 satılık msi z270 gaming m7 sıfır
    Ürünü pc toplamak için aldım. Malum dolar kurunun artması sebebiyle pc toplamaktan vazgeçtim ve bu ürün elimde kaldı şimdi satmaya karar verdim .Ürün kesinlikle hiç kullanılmadı. Kutuyu kontrol amaçlı açtım. Anakart statik poşetinden çıkarılmadı.Ürün Vatandan alındı. Fiyat gayet makul zaten sıfır şu an Vatandan almak isterseniz 2277tl vermeniz gerekiyor.Ciddi alıcılar ulaşsın detaylı resimlerini de atarım. Ürünsatılık msi z270 gaming m7 sıfır Ankara içi elden teslim edilir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 6 Eylül 2020 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• güzel anakart ben kullanıyorum :>
  • Temiz kullanılmış Bose qc35 ile takas olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bunun 1 veya 2 nesil öncesini almıştım m5'ti doların kaç olduğunu hatırlamıyorum ama 500-600 civari bir fiyat vermiştim m7 olanıda 1000 liraya yakın birşeydi fiyatlar çok saçma yerlere gelmiş vay be bu günleride mi görücekti bu gözler altüstü anakart 2000 küsür lira fiyatı var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.