Şimdi Ara

***SATILIK MSİ KA790GX & AMD X2 7750 BE ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar msi ka790gx ve amd x2 7750 black cpu satılıktır sistemi oluşturalı birkaç gün oldu satma sebebim anakar ta benim 4870 takınca pci slotun biri iptal oluyor geri iki slot kalıyor skystar2 uydu kartı en alt slotta açmadı kod 12 hatası verdi ne demekse geriye bir slot kaldı oda 4870 hemen yanı bu iki parcada anormal ısınıyor yani ayırmam lazım ama en uzak pci slot kelek yapıyor slotun bozuklugundan diyil kan uyuşmazlıgı oldu sanırım neyse iki gündür ugraştım beceremedim satmaya karar verdim anakartı commanchi kardeşimden almıştım cpu exa dan iki üründe kutulu garantili fatura toplamları 350 tl yapıyor ben ikisini 300tl ye veriyorum yani kendi maliyetime pazarlık söz konusu diyil...

işlemci bord ayrı satılmayacak
    ana kart başka bi anakartla taka olabilir
    intel bord ve anakartla takas olabilir -----uzun zamandır amd kulanıyorum bi deyişiklik ii olabilir
    ihtiyacı olan arkadaşlar kaçırmasın yes yeni parcalar
    KA790GX+AMD X2 7750 BLACK EDİ=300TL

http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=1612

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/athlon-x2-7750_10.html
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm attım
  • mrb kardeş aynı sorun bendede olmuştu çok önceleri.
    skaystarı enalttaki slottan çıkartıp.anakartın pilini çıkartın.tabi fiş elektrğe takılı olmadan yapın bunu. sonra tekrar takın yerine ve windowsu kurun sorun çözülmüş oluyor.

yada

windowsu kurduktan sonra takmayın kurmadan önce takınız. driver olarak 4.5.0 dan öncekileri kullanınız..sorun çözülmüştü bu şekilde..

şayet neticeyi bende merak ediyorum sizinki çözülmezse şayet başka bir sorun var.

saygılar..
  • slm kardeş akşama bi denerim iki gündür acayip canımı sıkktı bu iş hiç böyle bişi olmamıştı bu güne kadar dvb kulanmasam neyse diyecem ama kulandıgım için diyemiyorum tabi dediğin gibi sorun çözülürse parçaları satıştan çekicem ilgin için tşk

• bende aynı sorunu yaşamıştım
    ss2 takılı iken format attım
    sorun çözülmüştü
    saygılar
  • aslında hepsini denemiştim bios sıfırlama hariç

• bios işide olmadı yawf anca hd 4870 çıkarıp onbord vga ile açınca sorunsuz çalışıyo skystar2 ellemeden 4870 takıyorum hooop gene yok aygıt çaşışmasımıdır nedir anlamadım yapılabilecek herşeyi yaptım ama nafile

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD X4 620 için Anakart
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş bios sıfırlamayı kart takılıyken fişi çek pili çıkar. anakart üzerindeki clearCmos düğmesiyle yapma.
    fişi çıkartıktan sonra akysatrı sök çalıştır. sontra kapat sky starı tekrar takıp format at
    dediğim gibi yap %100 olması lazım..burdayım cevap veriniz...
  • slm aga bi formata daha kalbim dayanmaz ama senin hatrın için son bir kez daha deneyecegim inşallah dediğin gibi olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.