Şimdi Ara

Satılık MSI K9N6SGM-V AMD anakart 60 YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakartın özelliklerinihttp://www.msi.com.tr/html/products/mbd/K9VGM.htm buradan inceleyebilirsiniz. Anakart daha 3 haftalıktır. Sadece 2 gün deneme amaçlı kullanılmıştır. Kutusu yoktur fakat yeni aldığım anakartın kutusu ile yollanacaktır. Anakartın garantisi devam etmektedir, beraberinde faturanın fotokopisi verilecektir. ( Diğer parçalarla aynı faturada olduğu için fotokopi verilecektir.) Hepsiburada.com sitesinden 11.09.2007 tarihinde alınmıştır.

Takas için yüksek kapasiteli SATA2 hdd düşünmekteyim. Sadece takas için küçük bir pazarlık söz konusu olabilir.

Yer: İstanbul/Nişantaşı

Edit: Anakart OC yapılmadığı sürece süper bir stabilite ile çalışmaktadır. Kullandığım işlemci ile OC yapmak istediğim için nforce570 chipsetli bir anakart aldım bu yüzden satıyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peugeot206WRC -- 1 Ekim 2007; 13:38:34 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm inize cevap yazdim
  • Kasa ile takas düşünür müsün?

http://forum.donanimhaber.com/m_18026521/tm.htm
  • Kasa ile takas düşünmüyorum. Sadece hdd ile takas ederim. Şu anda öztin ile anlaşma duumunda gibiyiz kendisinden cevap bekliyorum.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bu anakartın sanırım BİOSTAN SADECE FSB ARTIRMA imkanı var? OC siz STABİL kelimeside biraz garip olmuş. am2 2800+ yı 200-300 mhz sorunsuz oc yapıyordu bilgin olsun

hayırlı satış lar dilerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.