Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK MSI GTX1050 Ti GAMING X 4GB OC Satın Al 10 Nisan 2017 18:22 1 1 SATILIK MSI GTX1050 Ti GAMING X 4GB OC SATILIK MSI GTX1050 Ti GAMING X 4GB OC 2 HAFTALIK 23 MART 2017 VATANDAN ALINMA KUTU VS HERŞEY DURUYOR SIFIR DİYE SATABİLİRSİNİZ :) BİR HAFTA KULLANDIM KULLANMADIM 1060 ALDIĞIM İÇİN SATIYORUM SADECE İSTANBUL İÇİ ELDEN DÜŞÜNÜYORUM UZATMAYA GEREK YOK MSİ SİTESİNDEN YADA VATANDAN BAKABİLİRLER ÖZELLİKLERİNE ALANA HAYIRLI OLSUNDİP NOT DÜŞEYİM GAMİNG VE (X) MODELİ HANİ NE FARKI VAR DEMEYİN FİYATTA PERFORMANSTA EDİYOR FARK (pervanelerin oradaki ejderin üstündeki jelatin bile duruyor :))FİYAT 650TL.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 9 Nisan 2022 Satıldığı Şehir : İstanbul, Zeytinburnu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] 3070ti sistem 16.950TL
erdinc ozen E kullanıcısına yanıt abimize rezerve edilmiştir ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] 3070ti sistem 16.950TL