Şimdi Ara

SATILIK MSI GTX 460 765 MB 192 BIT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Bir arkadaşıma ait olan kartı satıyorum.Kart yarışmadan kazanılmıştır yani garanti evrakları yoktur.Herhangi bir sorunda muhatapın Msi Türkiye olacağı söylenmiş ve bir yetkilinin numarası verilmiş.Kart normal versiyo değildir, Oc versiyondur bilgilerinize.

Ürünü almak isteyene ayrıntılı bilgi verilecektir zaten.

Ürünün linki ---->>> http://www.msi.com/product/vga/N460GTX-Cyclone-768D5-OC.html

Fiyat:260 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.rar -- 15 Mayıs 2011; 1:28:01 >

• "Fiyat:300 TL.Pazarlık yapamam takdir edersinizki."

Yoo ben takdir etmem. Yarışmadan kazanılmış garanti durumu belli olmayan bir ürün. Msi'a götürdüğünüz takdirde adamlar bu ürün garanti dışı dediklerinde hiç birşey yapamayacağınız bir ürün. Sıfırı 300TL'den daha ucuz olan bir ürün. Siz 300TL isteyip hemde pazarlık yapamam diyorsunuz. Benden söylemesi bu durumda satışınız zor. Pardon zor değil, imkansız....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 13 Nisan 2011; 22:15:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senged

"Fiyat:300 TL.Pazarlık yapamam takdir edersinizki."

Yoo ben takdir etmem. Yarışmadan kazanılmış garanti durumu belli olmayan bir ürün. Msi'a götürdüğünüz takdirde adamlar bu ürün garanti dışı dediklerinde hiç birşey yapamayacağınız bir ürün. Sıfırı 300TL'den daha ucuz olan bir ürün. Siz 300TL isteyip hemde pazarlık yapamam diyorsunuz. Benden söylemesi bu durumda satışınız zor. Pardon zor değil, imkansız....

Dostum kart benim olmadığı için pazarlık yapamam anlamında kullandım ama başka yerden anladınız sanırım.Zaten benim olsa 275-280 veririm.Kendisi istedi tamam dedim.Benlik bir sorun değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: lMoRpHeUsl

amacım satışınızı engellemek veya ukalalık yapmak değil yanlış anlamayın,gerçekten satmak istiyorsanız fiyatınızı revize etmeniz menfaatinize.253 lira 6 taksit,kargo parasıda yok

http://www.vatanbilgisayar.com/palit-plt_gtx460_768m-gtx460-768mb-192bit-gddr5-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=50558

KARDEŞ SENDEKİ PALİT BU ARKADAŞIN SATTIĞI CYCLONE ÖZEL SOĞUTUCULU VE BİRAZ OC DİĞER GTX460 768MB KATLAR BU KART

• quote:

Orijinalden alıntı: lMoRpHeUsl

amacım satışınızı engellemek veya ukalalık yapmak değil yanlış anlamayın,gerçekten satmak istiyorsanız fiyatınızı revize etmeniz menfaatinize.253 lira 6 taksit,kargo parasıda yok

http://www.vatanbilgisayar.com/palit-plt_gtx460_768m-gtx460-768mb-192bit-gddr5-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=50558

kampanya zamanı göndermişsiniz linki unutmayalımki herkesde word kart yok satılsada satılmasada arkadaşın umrunda değil belirtmiş kart arkadaşının . Hayırlı satışlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.