Şimdi Ara

[SATILIK] MSI GE40 |i7 + GTX 760M + 240 GB SSD + 8 GB Ram + FHD IPS Panel|

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

* Özellikler

CPU: Intel® Core™ i7-4702MQ (3.2 GHz - 6 MB Cache)
    GPU: Nvidia GeForce GTX 760M (2 GB GDDR5)
    RAM: Transcend 8 GB 1600 MHz (DDR3L 1.35v) // Toplam 2 ram yuvası var, 1 yuva boş. 16 GB'a yükseltilebilir.
    SSD: 240 GB Kingston mSata SSD // Toplam 2 mSata yuvası var, 1 yuva boş. Mevcut özel kart ile SuperRaid yapılabilir.
    HDD: 1 TB WD (5400 rpm)

Ekran: 14'' Full HD (1920x1080) IPS Panel // Daha doğru renk ve daha iyi görüş açısı.

* Not: Ürün 16.11.2013 tarihinde alınmıştır, garantisi bitmiştir. Çok temiz kullanılmıştır, düzenli olarak bakımı yapılmıştır (genel kasa-fan temizliği, termal macun değişimi). Full kutulu ve faturalıdır ama kutusu ve faturası yanımda değildir, istenildiği taktirde gönderimi yapılacaktır. İstanbul'da elden teslim imkanı vardır.

+ SSD'li veya SSD'siz, 16 GB Ram'li haliyle de satın alabilirsiniz. Fiyat seçiminize göre değişecektir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oricalcus -- 1 Ocak 2016; 21:42:09 >

• Ürünun garantisi bitmis 2 yildir kullaniyorsun bu ürün sifir ayarinda OLAMAZ . Asus xx550jx-171 serisinde gtx950 ekran karti i7hq islemci fiyati 2400 tl iki yil garantili bir ürünle kiyaslandignda sansi yok. Kişisel kanaatim bu şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4ys

Ürünun garantisi bitmis 2 yildir kullaniyorsun bu ürün sifir ayarinda OLAMAZ . Asus xx550jx-171 serisinde gtx950 ekran karti i7hq islemci fiyati 2400 tl iki yil garantili bir ürünle kiyaslandignda sansi yok. Kişisel kanaatim bu şekilde.

Kıyasladığınız ürünün linkini paylaşabilir misiniz?

• Paylaştığınız ürün bu fiyat aralığı için gayet güzel. İşlemci ve ekran kartı GE40'tan ufak bir tık önde.

Sizin düşüncenize saygı duyuyorum, bence de paylaştığınız ürünün mevcut haliyle benim bilgisayarım kıyaslanamaz. :) Şöyle birkaç nokta var;

Ben mesela ekran boyutu 14'' den daha büyük olan notebook'ları tercih etmem.
    Ekran paneli IPS ve benzeri olmayan notebook'ları da tercih etmem.

+ Bu yukarıdaki iki özellik bile benim için bir kıyaslamada diğer bilgisayarı elemem için yeterli. Sizin için belki bu özellikler bir anlam ifade etmeyebilir, kişisel tercihtir.

Çözünürlük Full HD (1920x1080)
    240 GB SSD
    8 GB Ram
    Daha hafif, daha ince ...

+ Değiştirilebilir parçaları yazmak çok mantıklı gelmese de, mevcut haller açısından bunlar da ekstra artı özellikler...

• 4 gb ram'li, ssd siz, ips olmayan ekranlı, kullanılan malzeme açısından kalitesiz laptop markası olan asus'u, msi ge40 ile kıyaslayıp daha iyi diyebilmek için ya art niyetli olmak, ya da bu işlerden hiç anlamıyor olmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerrath

4 gb ram'li, ssd siz, ips olmayan ekranlı, kullanılan malzeme açısından kalitesiz laptop markası olan asus'u, msi ge40 ile kıyaslayıp daha iyi diyebilmek için ya art niyetli olmak, ya da bu işlerden hiç anlamıyor olmak lazım.

Seviyesizleşme edebinle yorum yap. YADA KUMDA OYNA.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • K4ys K kullanıcısına yanıt
    arkadaş fiyat aralığı olarak güzel bir örnek vermiş, kötü bir niyeti yok, sadece fiyatı düşürmesi gerektiğini söylüyor satıcı arkadaşa..

yeter artık birbirinizle alıp veremediğiniz nedir bu kadar !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.