Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] SATILIK - MSI B650M GAMING PLUS WIFI ANAKART Satın Al 11 Mayıs 2025 13:36 1 1 [SATILDI] SATILIK - MSI B650M GAMING PLUS WIFI ANAKART Selamlar herkese anakart mart ayında alındı kullanılmadan başka bir anakarta geçildi bu kenarda öyle kaldı ürünü ben hiç kullanmadım,ürün çalışıyor mu diye servispoint yetkili servisine gönderildi bios güncelletildi kontrol edildi o kadar rapor mevcut fotoğraflarda bunun dışında ürün kullanılmadı.Kutu fatura garanti mevcut 34 ay garantisi var.Eğer işlemcinizi ve raminizi alır gelirseniz test edebiliriz kendi sistemimden işlemciyi sök tak yapıp uğraşmak istemiyorum. güç kaynağı ve eğer yoksa işlemcide grafik birimi ekran kartını ben çözerim.Havale sonrası kargo olur , ankaraiçi bir yerde buluşup da teslim edebilirim. FIYAT : SATILDI TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] SATILIK - MSI B650M GAMING PLUS WIFI ANAKART [SATILDI] SATILIK - ASUS DUAL GTX 1060 3GB ALINIK-ASUS RTX 3090 - 3080-70-70TI-60TI STRIX BEYAZ ARKA PLAKA İC PLAKA KAPAK [SATILDI] SATILIK - 5900X , MSI X570 UNIFY , PATRIOT STEEL 2X32GB,NZXT H510 ELITE