MSI 6570-030 K7N2 Delta nForce2 SPP Taban AMD Çipset nVidia nForce2 Ultra400 Soket Tipi Socket A VGA Arayüzü AGP 8X Maximum Bellek 3072 MB FSB 400 MHz Onboard Ses Realtek ALC650 6 kanal 400 MHz FSB'li Barton işlemcilerle uyumlu Çift kanallı DDR400 bellek kontrolcüsü USB 2.0 desteği Live Update 2 Fuzzy Logic 4 I-Speeder InterVideo WinDVD 4 D-Bracket 2 2 ide, Ses, Eternet, usb ob buna uygun bir işlemci satan olursa alabilirm de .. bord için istediğim fiyat 60 ytl ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ Arızalı Hdd lerden Veri kurtama Anakart Tamiri yapılır Arkadaşlar hafta içi avrupa yakası pazar gunleri anadolu yakasındayım ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ SATILIK İLANLARIM LA TAKASA GİREBİLECEĞİM ÜRÜNLER ucuz 128 bit PciEXPRES bir ekran kartına ihtiyacım var . E6600 E6320 cpu + 965 anakart Alınıktır Alınık 1 Gb DDR2 800 MHZ cl5 Kingston veya Twinmost rem 600w civarı bir psu lazım .. Alınık 2,5 Hdd için FireWire bağlantılı kutu örnek .. http://eshop.macsales.com/images/Items/owcmofwrear.jpg http://eshop.macsales.com/item/Other%20World%20Computing/MOTGFW400/ Yada Western Digital veya smart diskin kutusunu arıyourm .. ekran kartı için 6pin güc giriş kablosunu arıyorum 8-to-6pin Converter 8-pin to 6-pin converter for PCI Express VGA Card TTnin bu demırlerını arıyorum elinde bir şekılde kalmış olan arkadaşlar bana ulaşablirlerse sevınırım neyse ucretı anlaşırız.. Bu ürünlerin hariçindekı takas tekliflerinizi de fiyatlarınız makul oldugu sürece bana iletebilirsiniz bir şekılde anlaşırız .. ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ ۞ msn fmuratk@hotmail.com Skype CepGezegeni gsm +90 555 403 91 71 +90 542 516 18 31 Tüm ürünler için istanbul içi elden alışveriş yapabiliriz yine istanbul ve dışına ise kargo ile yollayabilirm . Kredi kartı ile satış yapabilirm ama + kdv Bonus a Taksit imkanı vardırSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Kasa Apple klavye usb hdd kutu ve Fanlar Balık Adına ne Arıyorsan Burda Discus Trop Bitki Malzeme .. Satılık 2x1 2x256 ddr2 remler Takaslı Fiyat Düştü..
biraz daha iyi bir kart arıyorum .. quote:Orjinalden alıntı: tuncay elimde asus en6200tc256/td/64m/a pcı express ekran kartı var.anakartla takas edebiliriz. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Kasa Apple klavye usb hdd kutu ve Fanlar Balık Adına ne Arıyorsan Burda Discus Trop Bitki Malzeme .. Satılık 2x1 2x256 ddr2 remler Takaslı Fiyat Düştü..