Şimdi Ara

###Satılık Motorola Xoom Uygun Fiyat###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Giresun
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    25 Haziran 2011 tarihinde Türk Telekom bayisinden alınmış ve özenle kullanılmıştır...

Orjinal kılıfı ile birlikte full kutulu ve eksizdir...

En ufak çizik dahil bulunmamaktadır...

Cihazın temel özellikleri,

quote:

OS----------------Android 3.0 Honeycomb
    Differentiation-----Larger display in smaller form-factor, 1080p HD support, first tablet with Honeycomb software, dual-core 1GHz processor, and a wide range of docking options
    Dimensions------249.1mm (h) x 167.8mm (w) x 12.9mm (d)
    Display-----------10.1” 1280×800 resolution
    Weight------------730 g
    Processor-------- NVIDIA® Tegra™ 2: 1GHz dual-core processor
    Battery-----------Up to 10 hour video playback
    Connectivity-----3.5mm, micro USB 2.0 HS, Corporate Sync, Wi-Fi 2.4GHz & 5GHz 802.11b/g/n, Bluetooth 2.1 + EDR + HID
    Network---------- 3G, 4G LTE upgradeable, 802.11n w/Personal Hotspot
    Audio-------------AAC, AAC+, AMR NB, AMR WB, MP3, XMF
    Video-------------720p capture/1080p playback/streaming, H.263, H.264, MPEG4
    Camera----------5 MP rear-facing camera with dual LED flash/2MP front-facing camera
    Memory----------32GB on board user memory, SD card support after software update, 1GB DDR2 RAM
    Messaging/Web/Apps Email (Corporate Sync, Google Mail, POP3/IMAP embedded, Push Email, Yahoo Mail) , WebKit w/ Flash

Cihaz orjinal Honeycomb 3.1 versiyonuna yükseltilmiş ve başka bir işlem yapılmamıştır. (Root, unroot, modlama vb.)

Cihazın kendi fotoğrafları,

Cihaz için istediğim fiyat 900 ve pazarlıksızdır, takas kesinlikle düşünmüyorum nakit ihtiyacı sebebiyle satılıktır...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Ürün satılmış ve kargo gönderilmiştir, hayırlı olsun...
  • Visceroid, ürün ile ilgili yorum ve puanlamalarımı yaptım ayrıca burayada yazmak istedim.
    Cihaz satıcı arkadaşın belirttiği gibi çok temiz çıktı, sıfırdan farklı değil, bu fiyata çok güzel bir cihaz sahibi oldum.
    Visceroid'e güvenilirliği için teşekkür ederim, güvenilir bir satıcıdır gözü kapalı alışveriş yapabilirsiniz. Ürünü sattıktan sonra ayrıca kendisi mesajla ulaşıp bir sıkıntı olup olmadığını sormuştur, ilgisi için çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkoray

Visceroid, ürün ile ilgili yorum ve puanlamalarımı yaptım ayrıca burayada yazmak istedim.
    Cihaz satıcı arkadaşın belirttiği gibi çok temiz çıktı, sıfırdan farklı değil, bu fiyata çok güzel bir cihaz sahibi oldum.
    Visceroid'e güvenilirliği için teşekkür ederim, güvenilir bir satıcıdır gözü kapalı alışveriş yapabilirsiniz. Ürünü sattıktan sonra ayrıca kendisi mesajla ulaşıp bir sıkıntı olup olmadığını sormuştur, ilgisi için çok teşekkür ederim.

Ben teşekkür ederim güle güle kullanın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.