Şimdi Ara

satılık motorola mpx220 sıfır ayarında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar cihaz full temiz çizik bulana benden hediye cihaz yanında şarj aleti+512 hafıza kartı+faturası mevcut fiyat olarak:120ytl dir.

takasa açıktır tekliflerinizi pm yapın nakit fiyat sondur pazarlık teklif etmeyiniz.

cihaz resimleri orj dir.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm atmaya çalıştım, gitmedi
    100 ytl verebilirim
    izmir
  • 100ytl ok dir kardeş. cihaz sizindir

• ayrıca elimde motorola a835 vardır cihaz yurt dışıdır bilginize fiyat olarak:60ytl dir.

• bu kişi daha önce birçok kişiyi dolandırdığı için forumdan uzaklaştırılan @maraton adlı kişinin ta kendisidir.asıl adı imkan aydoğdu dur.yetkililerden gereğini yapmasını istiyorum.

sahibinden.com ilanlarıyle kendini ele veriyor zaten.açtığı her ilan sahibindem.com da da var ...

http://www.sahibinden.com/satilik_motorola_mpx220_cep_tel_sifirdan_farksiz_120ytl!!WQQaXQQ10170929WQQpXQQdisplayitem&keyword=mpx220
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmert

bu kişi daha önce birçok kişiyi dolandırdığı için forumdan uzaklaştırılan @maraton adlı kişinin ta kendisidir.asıl adı imkan aydoğdu dur.yetkililerden gereğini yapmasını istiyorum.

sahibinden.com ilanlarıyle kendini ele veriyor zaten.açtığı her ilan sahibindem.com da da var ...

http://www.sahibinden.com/satilik_motorola_mpx220_cep_tel_sifirdan_farksiz_120ytl!!WQQaXQQ10170929WQQpXQQdisplayitem&keyword=mpx220

tebrik ederim dostum allah razı olsun senden..

• bende şüphelenmiştim çünkü attıgı pmlerde salakca bi ifade kullanıyor dil cıkaran simley gibi ordan anlamıştım ama iyi olmuş banlandıgı gene nik alacaktır bana kalırsa huylu huyundan vazgeçermi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.