Şimdi Ara

SATILIK Monster Abra A5 V1.1.2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK Monster Abra A5 V1.1.2
    6http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V1-1-2.html#.VUkBtSE59D8

Yazın aldığım MONSTER Abra A5 bilgisayarımı satıyorum. Bilgisayar tam anlamıyla bir canavar diyebileceğim türden. İnternetten çeşitli incelemeleri bulabilirsiniz. Birkaç tanesi;

http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-Oyun_icin_dizustu_mu_Konsol_mu_Sizler_icin_yorumladik-13120.htm (Bu bilgisayar)

Daha fazla video incelemeyi internette bulabilirsiniz.

Bilgisayarı satacağım için yeni servise gönderdim. Bilgisayarın ön tarafında hafif renk atması vardı. Komple kasa üst taraf değişimi yapılmış.
    Ve iç fanlar, klavye temizlendi, macunlar yenilendi.

Bu da inceleme için hazırladığım özellik tablosu :)

Fiyata yüksek koruma özellikli 260TL'lik DONANIMHABER ÇANTASI ve A4 Tech X7 F3 fare dahildir. Çanta incelemesini de buradan bulabilirsiniz:http://www.donanimhaber.com/kurumsal-diger/haberleri/Donanim-Haber-cantalari-satista.htm
    https://www.mw.com.tr/donanim-haber-cantasi-104/m-w-dh-z1-transformer-156max-smart-laptop-bag-486

Cihazın benzer özellikli rakipleri 3000TL den pahalıya satılmakta.

Cihazın kusuru olarak sayabileceğim tek şey: Ekranın arka kapağında oluşan hafif bir çatlak. Servise giderken veya servisten gelirken kargodan dolayı olmuş. Önemli bir şey değil.

Fiyat 2200 TL.
    8 Hazirana kadar alacak olan olursa 2000TL'ye bırakırım.

Daha iyi bir bilgisayar almaya karar verdiğim için satıyorum. Dediğim gibi cihazın bir sıkıntısı yok.

RESİMLER

Bu da bahsi geçen çatlak

1 SENE GARANTİSİ VARDIR.

ACİL satmam gerektiği için fiyatı düşürdüm. Cihaz temizdir. Bu fiyata daha hızlı ve güçlü bir bilgisayar bulamazsınız.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 2 Haziran 2015 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sıfırı 2500 değil mi ? fiyatta inmeyi düşünürseniz almak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErhanKarahaNEO

Sıfırı 2500 değil mi ? fiyatta inmeyi düşünürseniz almak isterim.

Sıfırı 2700TL ve $98 a aldığım çantayı da hediye veriyorum. Elden alabilirim vs. derseniz indirim yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsasinoDePulgas -- 18 Mayıs 2015; 12:53:07 >

• hocam arkası çatlak 1 yıl kullanılmış ve 0ı ı 2600 tl ye geliyor. revize şart gibi sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekhmet95

hocam arkası çatlak 1 yıl kullanılmış ve 0ı ı 2600 tl ye geliyor. revize şart gibi sanki

Bu fiyata benzer ya da daha iyi özellikli temiz bilgisayar bulursanız tabi neden olmasın.

• ilanı baltalamak gibi olmasın ama az çok piyasadan anlıyoruz hepimiz. 1 yıl kullanıılmış ve kusuru var küçük yada büyük. kutuyu açtık sonra bile fiyatlar %20 %30 oranında düşüyor ki sıfırı ile arada 350 tl fark varken çok zor gibi satmanız ama yinede umarım aradığınızı bulursunuz hayırlı satışlar size.
  • quote:

ilanı baltalamak gibi olmasın ama az çok piyasadan anlıyoruz hepimiz. 1 yıl kullanıılmış ve kusuru var küçük yada büyük. kutuyu açtık sonra bile fiyatlar %20 %30 oranında düşüyor ki sıfırı ile arada 350 tl fark varken çok zor gibi satmanız ama yinede umarım aradığınızı bulursunuz hayırlı satışlar size.

http://forum.donanimhaber.com/m_103855394/f_//tm.htm#103855394

GTX635M lik bilgisayar 1700, GTX850M lik bilgisayar 2300 ediyorsa bu da çok rahat 2200 TL eder kanısındayım. Üstteki arkadaşa da nakit alımlarda fiyatta indirim yapabileceğimi söylemiştim zaten. Satış devam ediyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK - MONSTER ABRA A5 V16.5
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • orjinal windows 8 in 150 tl lik soğutucun 50 tl lik klavye mous ve çantan varsa sende üstüne eklersin heralde.
    dediğim extralar sadece 600 tl yapıyor
  • quote:

orjinal windows 8 in 150 tl lik soğutucun 50 tl lik klavye mous ve çantan varsa sende üstüne eklersin heralde.
    dediğim extralar sadece 600 tl yapıyor

Bilgisayarın yanında 260TL lik çanta vermekteyim.

https://www.mw.com.tr/donanim-haber-cantasi-104/m-w-dh-z1-transformer-156max-smart-laptop-bag-486

• FİYAT GÜNCEL.

Acil satılıktır.

• güzel ürün güzel fiyat
  • Cantayı iyi fiyattan tek satarsan alabilirim bende de monster var yanında gelen sırt cantası hosuma gıtmedı. Kaliteli ve okul cantası gıbı olmayan çanta arıyordum bende.
  • İlan güncel mi ?
  • Bende bunu sevmiyorum arkadaş tam karar verirsin, satan kişi ya foruma girmez yada az önce satmıştır :P
  • Ürün dün forum dışında satilmistir. Kusura bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.