Temmuz 2009'dan beri kullanmakta olduğum Monster M571TU model notebookumu satıyorum. Makinem temiz durumdadır. Pili eskidiği ve çok az dayandığı için makinamı pilsiz, yanında orijinal adaptörüyle satıyorum. Donanım özelliklerinin yüksek oluşu nedeniyle yeni bir pil alsanız dahi 1 saatten fazla dayanmayacaktır ve ekran kartı kendini düşük devirde çalıştıracaktır(bu sebepten dolayı adaptöre bağlı değilken oyun performansı oldukça düşüyor, mesela 1080 çözünürlükte rahat oynadığınız oyunu 768 e düşürmek zorunda kalıyorsunuz ve pil sadece 40-50 dakika dayanıyor). Ancak ben yine de yeni pil almak istiyorum derseniz, benimle irtibata geçebilirsiniz ve yeni pili sizin için temin edebilirim.
Donanım özellikleri itibariyle piyasadaki her oyunu çalıştırabilir durumdadır ve birçok oyunda 1280x720,1600x900 gibi iyi çözünürlüklerle ortalama 45-50 fpsden fazla alırsınız. Isınmayla ilgili problem yaşamadım, fanlar yüksek devirde sorunsuz soğutma sağlıyor. Sorularınız varsa PM yoluyla sorabilirsiniz.
Sabit Disk Kapasitesi: 500 GB Sabit Disk Hızı: 7200 RPM
Optik Sürücü Özellikleri
Optik Sürücü: DVD+/-RW
Ekran Özellikleri
Ekran: 17" WUXGA (1920x1200) TFT LCD - Parlak Ekran Ekran Çözünürlüğü: 1920 x 1200
Görüntü Özellikleri
Ekran Kartı Belleği: 1024 MB
Ses
Ses Çıkışı: Hoparlör Ses Girişi: Mikrofon
Teknik Özellikler
Ekstra Özellikler: 8 in 1 Kart Okuyucu - Entegre Kamera Genişleme Yuvaları: 4 x USB - 1 x 1394 - 1 x VGA - 1 x RJ-11 - 1 x RJ-45 - 1 x S-Video - 1 x HDMI
Ağ Tipleri
Ağ Ara Birimleri: Gigabit LAN Veri Protokolü: Wireless 802.11a/b/g (Intel® PRO/Wireless 5300 WI-FI kartı) - Bluetooth Modem Tipi: Fax Modem Güç Ünitesi Pil Tipi: 6 Hücreli Li-Ion Pil Ömrü: 2.5 Saat