Şimdi Ara

Satılık Monitörler #Sadece Bursa içi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Üründe ölü piksel veya kasa üzerinde göze batan çizik, vuruk vb gibi kusurlar kesinlikle yoktur. Sadece Power kablosu ile beraber verilecektir, vga kablosu yoktur. Garantisi muhtemelen dolmuştur, o yüzden garanti dışı sayabilirsiniz.

LG W1941S 18.5 LCD 75 TL
    Yukarıdaki ürünün aynısı fakat ayağı yok; Üründe ölü piksel veya kasa üzerinde göze batan çizik, vuruk vb gibi kusurlar kesinlikle yoktur. Sadece Power kablosu ile beraber verilecektir, vga kablosu yoktur. Garantisi muhtemelen dolmuştur, o yüzden garanti dışı sayabilirsiniz.

Yukarıdaki her iki monitör duvarda kullanıyordu bu yüzden vga kabloları yok.

AOC E2243FWS Slim monitör. 300 TL
    Muhtemelen 20 aydan daha fazla garantisi mevcut. Vga kablosu ve power kablosu mevcut.
    Özellikler için link
    http://www.vatanbilgisayar.com/aoc-e2243fws-21.5-e2243fws-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=51906

Casper LCD 926W 100 TL
    19 inch 1440x900 Power kablosu mevcut vga kablosu yok.
    Üründe ölü pixel olup olmadığına bakamadım. Ancak dış görünümü yani kasada falan çizik vuruk kırık yoktur. Kontrol edip ( test edip ) alınmasında fayda var.

2 tane arızalı monitör var. Her ikiside 18.5. Birisi Acer diğeri Casper. Casper olanın camı kırık diğerinin arızasını bilmiyorum. İkisi beraber 50 TL tek tek satmayacağım arızalıları.

Ayrıca birde 50M den uzun vga kablosu mevcut. Çok kaliteli bir şey değil ancak iş görüyor görüntüde bozulma ve kayıp yok. 50 TL
    (Bu ürünü kargolayabilirim)

Pazarlık, takas yoktur, lütfen anlamsız ve saçma sapan fiyat teklifleri göndermeyin.
    Fotoğraflarını çekemiyorum cep telefonumun kamerası doğru düzgün çalışmıyor. Ürünleri görmek isteyenler olursa Bursa içerisinde uygun bir yerde buluşup görüşebiliriz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X Files -- 13 Ağustos 2011; 14:44:57 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ürün tarafımca alınmıştır hayırlı olsun

Orijinalden alıntı: belalan52

ürün tarafımca alınmıştır hayırlı olsun

Kargolama ve benim tarafımdan kaynaklanan sorunlardan dolayı ürün satışı iptal edilmiştir. Arkadaşımdan çok çok özür diliyorum. Kendisinin satınalma ile ilgili hiç bir yanlış bir şey yapmamıştır.

Ürünler elden teslim edilecektir. Bunun haricinde Bursa dışına kesinlikle kargo yapılmayacak.

Güncelleme : ilana ilave ürünler ekledim.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.