Şimdi Ara

-- SATILIK MİNOXİL DERİ SPREYİ-SHEN MİN TABLET ve REVİGEN AREATA LOSYON (KELEPİR)--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    6 ay boyunca kullanmış olduğum Minoxil %5 deri spreyi ile Shen Min saç besleyici tableti ve Revigen Areata Losyon tedavisinden vazgeçtiğim için elimde kalan üç ürünü de satıyorum.

Shen Min'in en son 60 tabletinden 2 tanesini kullandım. Hali hazırda 58 tablet var. Eczanedeki fiyatı 62 küsür TL'dir.

Minoxil de Shen Min gibi bir kaç sıkımlık kullanılmıştır. Minoxil'de kalan seviyeyi eklediğim resimde kalem ile belirttim. Minoxil'in eczanedeki fiyatı ise 50 küsür TL'dir.

Revigen Losyon'un satış fiyatı da 45TL. O da fazla kullanılmamıştır.

-----------------------------------------------------------

Tedaviyi bırakmam sebebiyle bu üç ürünü 90TL'den satmayı düşünüyorum.

Ayrı ayrı almayı düşünenler için;

-Shen Min 58 tablet: 40TL

-Minoxil %5 deri spreyi: 30TL

-Revigen Areata Losyon: 20TL

-- SATILIK MİNOXİL DERİ SPREYİ-SHEN MİN TABLET ve REVİGEN AREATA LOSYON (KELEPİR)--

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Minoxil i ne kadar süre kullandın hocam ve memnun oldunmu?
    Ben 4 aydır kullanıyorum.
  • profiliniz açık olsa en azından hangi ilde olduğunuz bilinirdi
  • @NidderuN 6 ay kadar kullandım, memnun oldum olmasına ama tedaviyi yeterli görerek bıraktıktan sonra çıkan kıllar döküldü malesef.

@Fatihli52 İstanbul'da yaşıyorum.
  • Hocam ztn kutuda bıraktıktan sonra dökülür diyo
    Bende bırakacam artık kullanmayı,ömür böyle geçmiyo her ay o kadar para yerine saç ektirmek daha mantıklı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.