Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Microsoft Developer Account (DreamSpark) Satın Al 14 Eylül 2013 20:55 1 1 Satılık Microsoft Developer Account (DreamSpark) Öğrenciyim ve daha aktifteştirmedim üyeliği. Alacak olan varsa aktifleştireceğim. Lumia kullanıcılarının cihazlarını unlock edebilmesi ve markete uygulama yükleyebilmesi için gereklidir bu hesap. Fiyat : 25 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Microsoft Developer Account (DreamSpark) Garantili Nexus 4 +Full Kutulu+Kılıflı
bendede vardı aktif ettim birşey anlamadım. zamanı falan doldu heralde ne işe yaradığınıda şimdi burda öğrendim.
Normalde 39 Dolar senelik olarak ;) ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Microsoft Developer Account (DreamSpark) Garantili Nexus 4 +Full Kutulu+Kılıflı