Şimdi Ara

satılık mi3 16gb gri. pasaport kayıtlı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Manisa İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bizzat pekinden alıp kendi pasaportuma işlettiğim mi3 16GB gri wdcma modeli telefonumu satmak istiyorum. fiyatı nedir kaça gider kaçparaya satabilirim. cihazda çizik vs. yok. ekranda koruyu filmi pekinde alır almaz yapıştırttım. yanında bir yedek film ve silikon kılıf vereceğim fiyatı nedir? bu site üzerinden direk satış yapabiliyormuyuz yoksa başka bir sitede ilanmı açacağız. telefonu satma sebebim, eylül ayında tekrar taipei, shenzhen ve hongkong u kapsayan bir seyehat var orada mi4 alacağım. mi4 almışken fazla alıp burada satmayı planlıyorum, Mi4 fiyatları hakkındada bilgi verebilirmisiniz?
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam ne kadar istiyorsunuz ?
  • hocam pasaport kayıtlıların fiyatlarını bilmiyorum. nekadara satılıyor. forumda arıyorum ama bulamadım.

• 350$ a pekinden china mobile ofisinden satınaldım. 150 tl de kayıt parası verdim(yanlış hatırlamıyorsam). bana 850 ye geldi. çinden aldığım fatura kutusunda olmalı diye hatırlıyorum. pasaport kaydı için verdiğim paranın banka dekontunuda gönderebilirim. ama satış fiyatını bilmiyorum kaça gider.

• biraz araştırdım pasaport kayıtsızlar 800 civarı. 900 liraya satıyorum.

• hocam fıyat olarak gayet makul ıstemıssınız 310$ cıhaz + getırmesi + kayıt

dedıgınız gıbı 800 ısteyende var 1000 ısteyende ama benım sıze tavsıyem su onları baz almayın cunku ıstedıklerıyle kalıyolar

soylekı suan bu cıhaz ıcın sızın fıyatınız dıger satıcılara gore gayet makul olabılır ama bı cok kısının dusundugu 900tl bu cıhaza verene kadar gıder 2.el g2 alırım cunku performans olarak aynı statudeler sımdı cıkıp bı kac bılmıs arkadas mı3 te 801 işlemci g2 de 800 var dıyecek ama once
    mi3 te 8274ab olan 801 i
    g2 de 8974 olan 800 ü
    ve gercek 801 olan 8974ac yi hem benchmarklarda hemde gozle gorulemeyecek kullanım esnasında farklarını arastırıp gelsinler derim

oyuzden ithalat garantili 2.el 16gb g2 800-900 civarı dıstrıbutor garantılı 900-1000 arası satılırken ınsanlar kullanımda performansını asla farketmeyeceklerı cıhaza 900 vermek ıstememelerının en buyuk sebebı yazılımı guncellemesı ve garantısınıde gectım yarın burgun kullanıcı hatası olarak bozulsa bıle turkıyede parayla yaptırmaya calıssanız parcası yok cıhazın

ha cıhaz satılmazmı kesınlıkle satılır benım gıbı merak eden ılgı duyan tum yukarda soyledıklerımı bıle bıle denemek ısteyenler muhakkak vardır ama bızlerde teknoloj asıgı olarak bu hastalık yuzunden cok zarar ettıgımızden mumkun oldugu kadar ucuza almak ısterız

özetle : ıstedıgınız fıyat bence gayet makul ama satısınızı hızlandırmak ıstersenız fıyatı revıze etmenız yararınıza olacaktır hayırlı işler

• hocam 310$ internet satış fiyatı, koca pekinde gezmediğim mağaza kalmadı, kavga dövüş zorla 350$ a aldım cihazı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • neticede 2.el bir cihaz satıyorsunuz. Sıfır fiatı istiyorsunuz.
  • pekinde dünyanın taksi parasını verdim. girip çıkmadığım dükkan kalmadı. sonunda bulup aldım geldim. 1 aylık kullanımda bu cefa ya karşılık bana hediye kalsın. sonuçta sokağın başındaki telefoncudan alıp sıfır parası istemiyorum. bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum?

edit: an itibariyle miui 4.8.29 ile V6 ya güncellenmiştir. android sürümü 4.4.4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonstradam -- 29 Ağustos 2014; 14:57:00 >

• Bence fiyat makul ve alıcısı çıkacaktır.Hayırlı satışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon onurdurust e satılmıştır. iyi forumlar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.