Şimdi Ara

Satilik MD+9

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Resurrection
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadasim foruma konu acmami rica etti benim pek alakam yok, bana ozel
    Mesaj atarsaniz sizi gorusturecegim. TL ile satiyor

• Fiyat konusunda teklifinizide mesaj atarsaniz iyi olur. Uygun bir fiyata satacak arkadas.

Konuya pek sık bakmiyorum. PM atarsaniz iyi olur
  • pm kapalı senin, duruyor mu hala md 9
  • buralarda mısın?
  • O item şimdiye 10 kez satılmıştır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

O item şimdiye 10 kez satılmıştır .

arkadaş pm atıyor ama sürekli forumu takip etmiyor sanırım, sabırla bekliyorum :)

@cgh0gy- aklında bulunsun xigenonda 1 tane 9 shard ya da exp 9 shard alcam ist. içi elden olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: xigenon_line

quote:

O item şimdiye 10 kez satılmıştır .

arkadaş pm atıyor ama sürekli forumu takip etmiyor sanırım, sabırla bekliyorum :)

@cgh0gy- aklında bulunsun xigenonda 1 tane 9 shard ya da exp 9 shard alcam ist. içi elden olur

Valla hocam şuan bolca item kıtlığı var bu kıtlıkta yüksek fiyattan alabilirsiniz ki önermem . Bekleyin 1-2 ay sonra ucuz ucuz alırsınız . 1 ay önce 130 tlden satılan iron seti 170-180'den satıyorlar .
  • Ben hep forumdayimda siz yoksunuz. Item hala duruyor ancak kilitli oldugu icin ugrasmak istemiyoruz. Istanbul elden demissiniz ancak Istanbuldan satma imkanim yok su an. Sizede uyarsa havale ile yapabiliriz ancak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

Ben hep forumdayimda siz yoksunuz. Item hala duruyor ancak kilitli oldugu icin ugrasmak istemiyoruz. Istanbul elden demissiniz ancak Istanbuldan satma imkanim yok su an. Sizede uyarsa havale ile yapabiliriz ancak.

Almayı düşünürüm hocam , fiyatı pm yoluyla bildirirseniz sevinirim . Havale veya elden sorun değil fiyat uygun olsun her şekil alırım .
  • vay be 1 sene geçmiş kim bilir kaç liraydı geçen sene şimdi ne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

vay be 1 sene geçmiş kim bilir kaç liraydı geçen sene şimdi ne kadar

kardeşim ben genelde shard aradım ve piyasayı şöyle özetleyeyim, 2009-2010 arasında 9 shard tanesi 400 TL isterlerdi, şükür şimdi 200 civarı
  • quote:

quote:

kardeşim ben genelde shard aradım ve piyasayı şöyle özetleyeyim, 2009-2010 arasında 9 shard tanesi 400 TL isterlerdi, şükür şimdi 200 civarı

Hala shard alıyorsanız akın satıyor (Ilukeskywalker) , havale ile rahatlıkla alabilirsiniz . Fakat güvenilir olduğu için fiyatı biraz yüksek çekiyor , son sorduğumda 250 tl demişti 9 sharda.

• quote:

quote:

quote:

Hala shard alıyorsanız akın satıyor (Ilukeskywalker) , havale ile rahatlıkla alabilirsiniz . Fakat güvenilir olduğu için fiyatı biraz yüksek çekiyor , son sorduğumda 250 tl demişti 9 sharda.

profil adresini alabilir miyim o arkadaşın, görüşeyim ya da telefon :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xigenon_line -- 3 Eylül 2012; 22:48:37 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.