2017 yılında Mediamarkt'tan almıştım, ilk sahibiyim. Aşırı temiz şekilde kullandım, hep çekmecede durdu, kılıfsız dışarı çıkmadım. Bu nedenle gerek kasası, gerekse ekranında kılcal çizik dahi yoktur.
Garantisi bittikten sonra içindeki 128GB SSD yerine Samsung 970 Evo model 500GB SSD taktım. Kendi SSD'sinden daha hızlı bir SSD (orijinal SSD'si de duruyor onu da vereceğim). Aynı zamanda içine Bootcamp ile Windows 10 da kurdum, 500GB'ı ikiye bölüp yarısı Win10, yarısı MacOS olarak yapılandırdım. Açılışta ALT tuşuna basılı tutarak hangi işletim sisteminde çalışacağınızı seçebiliyorsunuz (fotoğraflarda görebilirsiniz) SSD'de Samsung Magician üzerinden Over Provisioning'i aktif ettiğim için kapasite normalden biraz düşük görünüyor, dilerseniz onu kapatabilirsiniz. Hatta dilerseniz Bootcamp'i komple silip tamamen MacOS olarak da kullanabilirsiniz size kalmış. Ben olsam bu olduğu haliyle kullanırım çünkü tek laptopla 2 işletim sistemi kullanmak büyük rahatlık. Yeni aldığım Air M4'te bu özelliği çok arıyorum.
Temmuz 2025'te orijinal pil değişimi yapıldı. Resimlerden görebileceğiniz gibi yeni pil henüz 14 devirde. Gayet sorunsuz çalışıyor. Pil değişimi Alsancak Punto Bilişim'de yapıldı, faturası duruyor. Adaptör kablosu da orijinal, herhangi bir soyulma durumu yok ki normalde sıklıkla olan bir durum.
Elden teslimat tercih ederim, yanınızda yeni Windows ve MacOS hesabı oluşturup teslim ederim. Dileyen formatlayıp sıfırdan kursun.
Cihazın kondüsyonu, yenilenmiş pili, arttırılmış SSD kapasitesi düşünüldüğünde (SSD fiyatları ortada) adil bir fiyat belirlediğimi düşünüyorum. Bu nedenle pazarlığa kapalı. Takas da yoktur.
İletişim için WP üzerinden yazabilirsiniz: 538-297-ellisekiz-62









Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.