Şimdi Ara

Satılık LOGITECH Z-506 5+1 75W RMS SURROUND 3D | 140 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Arkadaşlar elimde LOGITECH Z-506 5+1 75W RMS SURROUND 3D ses sistemi var. Geçen sene bu aylarda satın aldım. Orjinal ambalajı ve 1 yıl garantisi mevcuttur. Yeni aldığım notebook'a bağlanmadığı ve masaüstü bilgisayarımı da kaldırdığım için ihtiyacım kalmadı. Herhangi bir deforme falan söz konusu değildir. Ürün tertemiz, hatasız, sorunsuz, faturalı, kutulu, garantilidir.

Gaziosmanpaşa | İSTANBUL Avrupa Yakası

2005 yılından itibaren foruma üyeyim. Referans falan veremiyorum, çünkü herhangi bir alışverişim olmadı şuana kadar.Ama isteyen olursa, Gereksizler bölümünden birkaç arkadaşı size referans verebilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Satılık LOGITECH Z-506 5+1 75W RMS SURROUND 3D | 140 TL

• Hocam bende Logitech x-530 var. yaklaşık 4 yıl falandır kullanıyorum.İnanın memnuniyetimi anlatamam. BU seri nasıldır bilmiyorum ama Logitech olduktan sonra gerisi detaydır zaten:)
    Şİddetle tavsiye ederim. İhtiyacı olan hemen alsın..Fiyat ise az buçuk inebilir hocam ;-)
  • 3+1 olarak laptopa baglayabilirsiniz
    sol sağ orta hoparlör +sub olarak bende kullanıyorum aynısından
  • Bu konuyu DH Dükkan'a nasıl ekleyeceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gereqsiz

Bu konuyu DH Dükkan'a nasıl ekleyeceğim?

Önce dükkan oluşturun profilim kısmından oradan sonra konuya gelip ilk mesajınıza bakın orada ekle seçeneğini görürsünüz Sistem güzel bu arada , iyi satışlar
  • Pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrasn0w

quote:

Orijinalden alıntı: Gereqsiz

Bu konuyu DH Dükkan'a nasıl ekleyeceğim?

Önce dükkan oluşturun profilim kısmından oradan sonra konuya gelip ilk mesajınıza bakın orada ekle seçeneğini görürsünüz Sistem güzel bu arada , iyi satışlar

Teşekkür ederim. Hallettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AltaiR-

Pm attım

Merhaba... PM attım demişsin; ama ben yeni gördüm sanırım bu mesajını. PM'de gelmemiş.
  • mesaj bulunsun
  • Satıldı arkadaşlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.