Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
Arkadaşlar elimde LOGITECH Z-506 5+1 75W RMS SURROUND 3D ses sistemi var. Geçen sene bu aylarda satın aldım. Orjinal ambalajı ve 1 yıl garantisi mevcuttur. Yeni aldığım notebook'a bağlanmadığı ve masaüstü bilgisayarımı da kaldırdığım için ihtiyacım kalmadı. Herhangi bir deforme falan söz konusu değildir. Ürün tertemiz, hatasız, sorunsuz, faturalı, kutulu, garantilidir.
Gaziosmanpaşa | İSTANBUL Avrupa Yakası
2005 yılından itibaren foruma üyeyim. Referans falan veremiyorum, çünkü herhangi bir alışverişim olmadı şuana kadar.Ama isteyen olursa, Gereksizler bölümünden birkaç arkadaşı size referans verebilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Hocam bende Logitech x-530 var. yaklaşık 4 yıl falandır kullanıyorum.İnanın memnuniyetimi anlatamam. BU seri nasıldır bilmiyorum ama Logitech olduktan sonra gerisi detaydır zaten:) Şİddetle tavsiye ederim. İhtiyacı olan hemen alsın..Fiyat ise az buçuk inebilir hocam ;-)
3+1 olarak laptopa baglayabilirsiniz sol sağ orta hoparlör +sub olarak bende kullanıyorum aynısından
Önce dükkan oluşturun profilim kısmından oradan sonra konuya gelip ilk mesajınıza bakın orada ekle seçeneğini görürsünüz Sistem güzel bu arada , iyi satışlar
Pm attım
quote:
Orijinalden alıntı: ultrasn0w
quote:
Orijinalden alıntı: Gereqsiz
Bu konuyu DH Dükkan'a nasıl ekleyeceğim?
Önce dükkan oluşturun profilim kısmından oradan sonra konuya gelip ilk mesajınıza bakın orada ekle seçeneğini görürsünüz Sistem güzel bu arada , iyi satışlar