Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK | SONY NWZ-W273 SU ALTI MP3 ÇALAR | RENK MAVİ - 130 TL Satın Al 30 Temmuz 2014 21:23 1 1 SATILIK | SONY NWZ-W273 SU ALTI MP3 ÇALAR | RENK MAVİ - 130 TL SATILIK | SONY NWZ-W273 SU ALTI MP3 ÇALAR | RENK MAVİ - 130 TL Arkadaşlar elimde SONY NWZ-W273 MP3 ÇALAR var. Geçen sene bu aylarda satın aldım. Orjinal ambalajı ve 1 yıl garantisi mevcuttur. Yüzeken sadece bir kez kullandım. Herhangi bir deforme falan söz konusu değildir. Ürün tertemiz, hatasız, sorunsuz, faturalı, kutulu, garantilidir. Yani ürün sıfır modele çok yakındır. Not: Satış için acelem yok. Diğer ürünlerde olduğu gibi 2 sene sonra da satılabilir. Takas da düşünmüyorum. Beşiktaş | İSTANBUL - İstanbul içi elden de teslim edileblir. Dünya teknoloji devlerinden olan Sony, efsanevi Walkman serisi ürünlerini üretmeye devam ediyor. Bu doğrultuda firma tarafından su geçirmeyen yapıda bir Walkman MP3 çalar duyuruldu. Firma tarafından duyurulan NWZ-W273 isimli Walkman serisi MP3 çalar, sporcular için özel olarak geliştirilmiş. İki metre derinliğe kadar su geçirmeyen ve giyilebilir bir yapıda geliştirilen cihaz, tam dolu batarya ile 8 saate kadar kesintisiz müzik zevki sunabiliyor. 13.5mm yüksek kalitede kulak için hoparlörlerin yer aldığı Walkman, Sony'nin ZAPPIN ismini verdiği teknoloji sayesinde parçalara kolay erişim imkanı sağlıyor. 4 farklı renk seçeneğine sahip olan NWZ-W273, 4gb hafızaya ve 29gr gibi oldukça düşük bir ağırlığa sahip. MP3/WMA/L-PCM ve AAC ses formatlarını destekleyen cihaz, gücünü şarj edilebilir bir Li-on bataryadan alıyor. Markanın resmi sitesindeki ürün açıklamsı için lütfen tıklayınız!.. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 130 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 9 Temmuz 2014 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün . SATILIK | SONY NWZ-W273 SU ALTI MP3 ÇALAR | RENK MAVİ - 130 TL SATILIK | HTC Desire HD Orjinal Şarj Aleti - 20 TL SATILIK | Beats, Urbeats, Control Talk, IE, Black, Sıfır Kulak İçi Kulaklık - 200 TL