Şimdi Ara

Satılık Logitech Momo Direksiyon [İstanbul]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • - Ürünü bilen bilir Logitech'in en baba direksiyonlarından biridir.
    - Bana 1 yıl kadar önce hediye geldi, hediye gelmesinin hemen ardından taşındığım için kutu,garanti kayboldu.
    - İlk aldığımda deneme amaçlı 1-2 hafta kullandım sonra kaldırdım. Masamda direksiyon için yer yoktu zaten. (Hala yok.)
    - Geçen hafta o kadar uzun süreden sonra tekrar sorun var mı bakayım dedim, hiçbir sorunu yok. Gayet güzel çalışıyor. İsteyene driver ını cd ye çekebilirim.
    - Sadece İstanbul içi elden teslim. Kargo ile uğraşamıyorum. Beşiktaş, Levent, Mecidiyeköy, Taksim civarı elden teslim yapılacaktır. (Avrupa yakası)

İstediğim fiyat: 75 ytl

Sıfır linki:http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1086&productid=bd19948

Başka bir inceleme linki:http://www.thgtr.com/consumer/20020524/wheel-09.html

Kesinlikle en ufak bir pazarlık yoktur zira fiyat gayet uygun. Direksiyona ilgim olmadığı için satıyorum. Yukarıyı okursanız anlayacaksınız zaten

Satılık Logitech Momo Direksiyon [İstanbul]

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waving flag -- 20 Ocak 2008; 13:58:09 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Pm
  • cevaplandı. satışa devam...

• bir mesaj da benden
  • cevaplandı. devam!

• Direksiyon bu akşama kadar Emrullah Bey için beklemektedir. Kendisi nakit ayarlayamazsa Dinçer arkadaşımıza verilecektir. İlgilenenlere teşekkür ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.